User
Pass
2FA
 
 

Lua Error

 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion
Author Message34
andyrandy

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 30-04-2019 04:56)
Joined: 05 Oct 2016
Posts: 10, Topics: 10
Location: Romania

Reputation: 14.3

Post Posted: 30-04-2019, 04:53:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Does anyone have any idea how can i fix this error ?
Message: ...AddOns\ElvUI_SLE\skins\blizzard\objectiveTracker.lua:67: attempt to index field 'newIconBg' (a nil value)
Time: 04/30/19 04:43:32
Count: 1
Stack: ...AddOns\ElvUI_SLE\skins\blizzard\objectiveTracker.lua:67: attempt to index field 'newIconBg' (a nil value)Interface\SharedXML\SharedBasicControls.lua:189: in function <Interface\SharedXML\SharedBasicControls.lua:187>
Interface\SharedXML\SharedBasicControls.lua:204: in function <Interface\SharedXML\SharedBasicControls.lua:203>
[C]: ?
...AddOns\ElvUI_SLE\skins\blizzard\objectiveTracker.lua:67: in function <...AddOns\ElvUI_SLE\skins\blizzard\objectiveTracker.lua:39>
[C]: in function `AddProgressBar'
..._ObjectiveTracker\Blizzard_BonusObjectiveTracker.lua:862: in function <..._ObjectiveTracker\Blizzard_BonusObjectiveTracker.lua:784>
..._ObjectiveTracker\Blizzard_BonusObjectiveTracker.lua:955: in function <..._ObjectiveTracker\Blizzard_BonusObjectiveTracker.lua:949>
..._ObjectiveTracker\Blizzard_BonusObjectiveTracker.lua:988: in function `Update'
...zzard_ObjectiveTracker\Blizzard_ObjectiveTracker.lua:1069: in function <...zzard_ObjectiveTracker\Blizzard_ObjectiveTracker.lua:1028>
[C]: in function `ObjectiveTracker_Update'
..._ObjectiveTracker\Blizzard_BonusObjectiveTracker.lua:1285: in function <..._ObjectiveTracker\Blizzard_BonusObjectiveTracker.lua:1285>

Locals: errorTypeCVar = "scriptErrors"
warnType = false
msg = "...AddOns\ElvUI_SLE\skins\blizzard\objectiveTracker.lua:67: attempt to index field 'newIconBg' (a nil value)"
messageType = 0
hideErrorFrame = false
IsErrorCVarEnabled = <function> defined @Interface\SharedXML\SharedBasicControls.lua:183

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sarah

[Helper]



Status: Offline
(online 3 hours ago)
Joined: 30 Jun 2017
Posts: 451, Topics: 12
Location: Germany

Reputation: 71
Votes: 2

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-04-2019, 20:06:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hello andyrandy,

You could try to delete your Interface folder, sounds like some data in there got corrupted. No worries, the folder will re-create itself when starting the game again.

However, make sure to save any AddOns you might have installed - those will not be restored automatically.


Best regards
Sarah



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion  


The time now is 17-06-2019, 04:10:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x