User
Pass
2FA
 
 

Launcher Bugged?

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Author Message183
GKDrummer

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 18-03-2019 20:42)
Joined: 02 Mar 2019
Posts: 7, Topics: 5
Location: United States

Reputation: 0.2

Post Posted: 11-03-2019, 06:57:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

So me and my buddy play this server together,when he logs in he doesnt have to always watch the cinematic for legion,but I do.
He also has the "freakZ" selection under his username,and I do not. I don't know why the happens,but I also have to keep changing my settings back to how i need them everytime I launch the game.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Stimulation

[Inner Voice]



Status: Offline
(online 21 hours ago)
Joined: 07 Apr 2018
Posts: 440, Topics: 35
Location: Your Mind

Reputation: 301.7
Votes: 18

   
Post Posted: 11-03-2019, 09:14:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hello. Are you launching the game from "launcher-freakz.exe"? And you can be sure to launch it as an Admin.


Greetings,
Stimulation



Subtlety Rogue Guide
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
GKDrummer

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 18-03-2019 20:42)
Joined: 02 Mar 2019
Posts: 7, Topics: 5
Location: United States

Reputation: 0.2

Post Posted: 17-03-2019, 17:52:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I absolutely am,I've open it as administrator since I've used it. -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
acepark

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 13-04-2019 13:07)
Joined: 31 May 2018
Posts: 2, Topics: None
Location: Macedonia

Reputation: 1.1

Post Posted: 03-04-2019, 00:08:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I'm having the same problem, it's as if WoW is running for the first time on the computer, with watching cinematics, loading everything again and resetting settings this is the image you get after running the wow-freakz launcher, http://prntscr.com/n6m9de.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Stimulation

[Inner Voice]



Status: Offline
(online 21 hours ago)
Joined: 07 Apr 2018
Posts: 440, Topics: 35
Location: Your Mind

Reputation: 301.7
Votes: 18

   
Post Posted: 03-04-2019, 09:14:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmm, usually that may happen if you're running the 32-bit version on a 64-bit OS (at least that's what was happening to me while I did it), but after using the appropriate one, everything should be working fine.


Greetings,
Stimulation



Subtlety Rogue Guide
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
acepark

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 13-04-2019 13:07)
Joined: 31 May 2018
Posts: 2, Topics: None
Location: Macedonia

Reputation: 1.1

Post Posted: 04-04-2019, 11:22:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stimulation wrote:
Hmm, usually that may happen if you're running the 32-bit version on a 64-bit OS (at least that's what was happening to me while I did it), but after using the appropriate one, everything should be working fine.


Greetings,
Stimulation


Thanks it worked!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by elvidr, 04 April 2019 13:23



 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  


The time now is 19-06-2019, 15:56:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x