User
Pass
2FA
 
 

TheBestFriends
Go to page 1, 2  Next    
 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> International Zone -> Czech
Author Message3807
BessyDee

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 01-03-2018 18:20)
Joined: 05 Mar 2016
Posts: 29, Topics: 11
Location: Czech Republic

Reputation: 26

Post Posted: 14-06-2017, 20:26:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahoj, rád bych vás pozval do CZ/SK guildy, mnozí z Vás ji znají již z MoP. takže snad nebudu muset moc představovat. Pokud se vrátí i vedení guildy, rád jim přenechám hlavní funkci -

Pokud se však neozvou tak guildy založím a když mě kontaktují nebude problém přehodit funkci dál -

Guilda má letou tradici na Freakzu tak doufám že v tom budeme pokračovat proto bych rád i toto jméno guildy zachoval.

//BessyDee

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
nixxis

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 31-03-2018 16:15)
Joined: 21 Apr 2017
Posts: 14, Topics: 5
Location: Slovakia / Czech Republic

Reputation: 20.5

   
Post Posted: 19-07-2017, 09:51:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahoj,
jak to vypadá s tou CZ/SK guildou na Legionu? Založili jste něco?
Díky

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
BessyDee

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 01-03-2018 18:20)
Joined: 05 Mar 2016
Posts: 29, Topics: 11
Location: Czech Republic

Reputation: 26

Post Posted: 19-07-2017, 10:52:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahoj, puvodni nazev TheBestFriends neni ale jsme tu vsichni v guilde pod nazvem Reincarnate, je nas celkem hodne a pravidlne se poradaji akce
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
tristaniel

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 31-03-2018 20:16)
Joined: 10 Feb 2017
Posts: 27, Topics: 20
Location: Slovakia

Reputation: 54.3
Votes: 3

 
Post Posted: 25-07-2017, 17:10:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ak nieste toxicky aj by som sa pridal


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
BessyDee

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 01-03-2018 18:20)
Joined: 05 Mar 2016
Posts: 29, Topics: 11
Location: Czech Republic

Reputation: 26

Post Posted: 25-07-2017, 17:33:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jak budeš online napiš mi na nick Bessy , dneska tu budu cca do 20h -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ischemis

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 16-02-2018 11:51)
Joined: 26 Sep 2017
Posts: 7, Topics: None
Location: Czech Republic

Reputation: 2.2

Post Posted: 26-09-2017, 15:46:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dravim, po delsi pauze bych zase rád zapařil wow. Už mám ohrané všechny datadisky kromě Legion. Zatím jsem zkoušel různé free servery, ale byli plné bugů. Chci se zeptat jak to vypada tady? Jestli je tu vše OK, mohl by mi nekdo sem hodit realm list? clienta mam uz z jinych serveru a nechce se mi tahat dalsi navic to tady pri stahovani haze furt nejake chyby. Diky za odpoved a snad se uvidime brzo ve hre
-

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
BessyDee

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 01-03-2018 18:20)
Joined: 05 Mar 2016
Posts: 29, Topics: 11
Location: Czech Republic

Reputation: 26

Post Posted: 26-09-2017, 19:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahoj, jako oproti ostatním free serverům bych řekl že to funguje rozhodně lépe, alespoň co se týče starších lokací, ty nové jsou na tom o něco hůře, ale furt toho opravují víc než kde jinde -

tady si stáhni ten WoW freakz launcher a nahraj do složky https://www.freakz.ro/forum/WoW-Legion-client-download-t452441.html

snad by ti to mělo šlapat bez problémů, kdyby ne, stačí zase napsat. Já asi jako jeden z mála čechů tu sluduju forum každý den -

Jinak guilda asi jako jediná CZ/SK u hordy co je aktivní v tuto chvíli tak je Gummy Bears -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ischemis

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 16-02-2018 11:51)
Joined: 26 Sep 2017
Posts: 7, Topics: None
Location: Czech Republic

Reputation: 2.2

Post Posted: 27-09-2017, 14:30:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dal jsem to vcera stahovat tak uvidim, furt to pada ten torrent tak snad za prijdu z prace to pujde...Nejaky tip co expit? Moc zkusenosti s legionem jeste nemam, tak nevim co expit a nerad bych vyexpil neco a pak zjistil, ze to hraje kazdej a nedostane se clovek ani do dungu raidu apod. Neco usefull co bere kazdej - Zatim jsem si rikal, ze bych rozjel neco z tria mage,lock, paladin...ale pocitam s tim, ze jako na kazdem dataci bude paladina hrat uplne kazdej a bude jich mraky...Dik za info
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
BessyDee

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 01-03-2018 18:20)
Joined: 05 Mar 2016
Posts: 29, Topics: 11
Location: Czech Republic

Reputation: 26

Post Posted: 27-09-2017, 18:41:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jo paladinu je až moc - mage je super to rozhodně, sice jsou ale není jich tak moc a lock co jsem zaslechl není úplně nejlepší, ale jak to vždy bývá v 7.1.5 bude na nic jako feral a na 7.3 je zase feral OP -

Kdyby jsi chtěl hrát heal nebo tank tak by jsi s ničím problém neměl, na raid a dung by jsi byl vždy na prvním místě -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ischemis

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 16-02-2018 11:51)
Joined: 26 Sep 2017
Posts: 7, Topics: None
Location: Czech Republic

Reputation: 2.2

Post Posted: 28-09-2017, 11:56:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

No tak nevim, ale ten jejich client je pekne na píííí....nejde dothnout ani torrent na 100% na 98% to zacne furt hazet chybu pristup odepren apod. Tak nevim co s tim a pres samotne stazeny launcher budu furt tahat data - . Nejradsi bych si exhtrahnul stareho clienta z fiirestormu a dal novy realmlist, ale to asi taky fungovt nebude..nejaka rada?
Jinak heal a tank je jasne, nikdo to nechce hrat - Na tanka se furt drzkuje a heal to same...Zkousel jsem feral tanka a resto druida, a nevim jestli zrovna budu ten pravej -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
BessyDee

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 01-03-2018 18:20)
Joined: 05 Mar 2016
Posts: 29, Topics: 11
Location: Czech Republic

Reputation: 26

Post Posted: 28-09-2017, 14:12:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zkus jen toho clienta hodit do firestorm slozky nebo si to stahni z offiku a nakopiruj, taky to tak mam -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ischemis

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 16-02-2018 11:51)
Joined: 26 Sep 2017
Posts: 7, Topics: None
Location: Czech Republic

Reputation: 2.2

Post Posted: 28-09-2017, 14:55:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

To je jsem nakonec udělal...každopádně to trvá než naskočí to wow. Pustím to přes ten Launcher a cekacka 5 minnež se spustí. Pak to tahá data a pak teprv spustí login. Ve hře to taky furt tahá nějaký data kolikrát se nenactou ani ikony ve spellbooku apod...nepřijde mi to normální teda.. nikde jsem tyhle problémy neměl. Tobě to dělá taky??
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
BessyDee

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 01-03-2018 18:20)
Joined: 05 Mar 2016
Posts: 29, Topics: 11
Location: Czech Republic

Reputation: 26

Post Posted: 28-09-2017, 19:29:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

To jsme se špatně pochopili, já nemyslím tak že pustím hru a tahám data při hraní, ale přímo přes blizzard se dá hra stáhnout a pak pustit a hrát.

http://eu.battle.net/wow/en/legion/

přes battle net stáhneš a pak hraješ, jen je problém trochu s tím jaká je tam verze, i když teďka už by to mělo fungovat s tímto launcherem co má freakz

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ischemis

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 16-02-2018 11:51)
Joined: 26 Sep 2017
Posts: 7, Topics: None
Location: Czech Republic

Reputation: 2.2

Post Posted: 29-09-2017, 11:14:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Udělal jsem následovně, vzal jsem klienta z firestorm celou wow složku a nakopírovat do ní obsah Launcher složky. No a pak to pouštím ne přes wow.exe ale přes launcher.exe... naběhne to už na hned ale ve hře mi furt běží nějaké kolečko což znamená že si Launcher během hry dotahuje nějaké data. Občas to pak laguně a hlavně to pomalu načítá dungy atd. Tak už nevím co s tím...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
BessyDee

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 01-03-2018 18:20)
Joined: 05 Mar 2016
Posts: 29, Topics: 11
Location: Czech Republic

Reputation: 26

Post Posted: 29-09-2017, 12:30:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Až budeš ve hře tak napiš do Gummy Bears aby tě nabrali a pak zkus někoho kdo by ti poradil, myslím že by se tam někdo našel. popř. pak dojít na jejich discord tam to bude asi jistější -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> International Zone -> Czech  
Go to page 1, 2  Next    


The time now is 20-11-2019, 19:28:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x