User
Pass
2FA
 
 

Error with Legion Client

 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Show only staff posts
Author Message771
Kralomax

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 13-01-2019 14:45)
Joined: 04 Nov 2015
Posts: 48, Topics: 17
Location: United States

Reputation: 24.2
Votes: 1

Post Posted: 15-06-2017, 18:32:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Finally got the client downloaded and tried troubleshooting the best I could. I gave admin permissions and changed compatibility to Win7/8, and am getting this problem.

[/img]

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 4 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 34303, Topics: 1309
Location: localhost

Reputation: 6487.3
Votes: 827

   
Post Posted: 15-06-2017, 18:33:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Did you try the solution posted here https://www.wow-freakz.com/legion_download @ "E_NOT_AVAILABLE" section with config folder?

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Kralomax

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 13-01-2019 14:45)
Joined: 04 Nov 2015
Posts: 48, Topics: 17
Location: United States

Reputation: 24.2
Votes: 1

Post Posted: 15-06-2017, 18:39:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I will check this out Shocker. ty


Update @ 15-06-2017, 18:39:01

Worked like biscuits and gravy! thank you for the help!!! -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
but#pglist

[Chieftain of Trolls]



Status: Offline
(online 4 hours ago)
Joined: 07 Sep 2012
Posts: 2529, Topics: 132
Location: Trollland

Reputation: 1040.3
Votes: 162

 
Post Posted: 15-06-2017, 23:15:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

to not make a new post i will tell you my problem here

We couldn't log you in with what you just entered. Please try again. (BLZ51900003) is the one

can i connect to mop and legion from the same pc ?



Reputatie aproape moca -

R.I.P Abis

11.05.2014-27.12.2017

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Kralomax

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 13-01-2019 14:45)
Joined: 04 Nov 2015
Posts: 48, Topics: 17
Location: United States

Reputation: 24.2
Votes: 1

Post Posted: 16-06-2017, 04:39:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

but#pglist wrote:
to not make a new post i will tell you my problem here

We couldn't log you in with what you just entered. Please try again. (BLZ51900003) is the one

can i connect to mop and legion from the same pc ?


I'm no expert, but you can use the same PC, you just need two separate clients.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  


The time now is 20-07-2019, 01:53:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x