User
Pass
2FA
 
 

Launcher too old, Restart launcher to update

 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Show only staff posts
Author Message2748
spangetsu

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 26-04-2019 00:47)
Joined: 18 Oct 2016
Posts: 12, Topics: 9
Location: Germany

Reputation: 33.4

 
Post Posted: 20-05-2017, 20:24:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hi everyone. Whenever I enter with one of my characters it pops up an ingame warning saying that my launcher is too old. How can I update it WITHOUT re-downloading it?
thank you -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
LethalFactorLK

[Super-Moderator]



Status: Offline
(online 1 min ago)
Joined: 24 Jul 2014
Posts: 16044, Topics: 269
Location: The Secret Aerie

Reputation: 7379.4
Votes: 215

Post Posted: 20-05-2017, 20:32:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Upload a screenshot of the problem and what is your game version


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Online!
Joined: Momentul zero
Posts: 34359, Topics: 1334
Location: localhost

Reputation: 6476.4
Votes: 825

   
Post Posted: 21-05-2017, 11:35:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

All you have to do is restart wow, it gets updated automatically

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
4ally

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 06-11-2018 05:59)
Joined: 03 Oct 2016
Posts: 13, Topics: 2
Location: India

Reputation: 42.5

Post Posted: 21-05-2017, 15:48:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

i just updated it, but got error in camera changing, i can't able to zoom out now.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
gurbatul

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 3 days ago)
Joined: 28 May 2017
Posts: 15, Topics: 4
Location: Poland

Reputation: 39.5

Post Posted: 28-05-2017, 03:09:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Same problem here, It disconnects me everytime (sleep spell). It tells me to restart to update but i did that like 10 times, tried with deleted cache didn't work either.
2 weeks ago when i ve played for a while it was perfectly fine just got a break 2 weeks and something happened. Any solutions?

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Online!
Joined: Momentul zero
Posts: 34359, Topics: 1334
Location: localhost

Reputation: 6476.4
Votes: 825

   
Post Posted: 28-05-2017, 12:04:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gurbatul wrote:
Same problem here, It disconnects me everytime (sleep spell). It tells me to restart to update but i did that like 10 times, tried with deleted cache didn't work either.
2 weeks ago when i ve played for a while it was perfectly fine just got a break 2 weeks and something happened. Any solutions?
The "restart to update" message doesn't sleep you, so you're just saying random false stuffs, we can't help you if you do that.


FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
gurbatul

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 3 days ago)
Joined: 28 May 2017
Posts: 15, Topics: 4
Location: Poland

Reputation: 39.5

Post Posted: 28-05-2017, 15:12:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[img]http://imgur.com/a/F2lTK[/img] that sleep spell was irelevant to be honest i wanted to describe you the problem.


Last edited by gurbatul on 28-05-2017, 15:16:41; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Online!
Joined: Momentul zero
Posts: 34359, Topics: 1334
Location: localhost

Reputation: 6476.4
Votes: 825

   
Post Posted: 28-05-2017, 15:13:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I thought you were talking about interface/launcher suggested restarts for updates. If it really doesn't update itself manually download the launcher from https://www.wow-freakz.com/legion_download

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  


The time now is 18-09-2019, 17:00:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x