User
Pass
2FA
 
 

Crash @ game launch

 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Show only staff posts
Author Message897
ClearMind

[Hater]



Status: Online!
Joined: 12 Oct 2013
Posts: 639, Topics: 59
Location: Nowhere

Reputation: 231.7
Votes: 26

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-05-2017, 12:09:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Click
This happens to me. Fresh windows 10 install, x64, 4GB of RAM. Drivers up to date. I disabled that XBOX thing and tried to run both 32-bit and 64-bit versions of WoW. Both of them crashed. Also unchecked the Read only properties from WOW folder.

I also downloaded the minimal client; still crashed at launch. How to fix that?

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 36 min ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 34303, Topics: 1309
Location: localhost

Reputation: 6487.3
Votes: 827

   
Post Posted: 01-05-2017, 14:15:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Delete wow64.exe, launch the game and show another screenshot if you still get the error

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ClearMind

[Hater]



Status: Online!
Joined: 12 Oct 2013
Posts: 639, Topics: 59
Location: Nowhere

Reputation: 231.7
Votes: 26

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-05-2017, 17:54:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SS
Still getting error. I deleted wow64.exe and started the game through 32-bit launcher.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ClearMind

[Hater]



Status: Online!
Joined: 12 Oct 2013
Posts: 639, Topics: 59
Location: Nowhere

Reputation: 231.7
Votes: 26

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-05-2017, 22:57:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BUMP, any more suggestion what should i do?

EDIT: It does like this with any wow client i use. (Tried clients from other servers)

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
LethalFactorLK

[Super-Moderator]



Status: Offline
(online 59 min ago)
Joined: 24 Jul 2014
Posts: 15750, Topics: 265
Location: The Secret Aerie

Reputation: 7313.9
Votes: 213

Post Posted: 04-05-2017, 12:28:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Have you tried downloading Legion fresh. It could be you are missing files also other servers client does not work on freakz

https://www.freakz.ro/forum/WoW-Legion-client-t452441.html

Torrent link from freakz - https://www.wow-freakz.com/wow/legion/WoW_Legion_torrent.torrent



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ClearMind

[Hater]



Status: Online!
Joined: 12 Oct 2013
Posts: 639, Topics: 59
Location: Nowhere

Reputation: 231.7
Votes: 26

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-05-2017, 14:16:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

It works now. It was a video driver issue. You can close this.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  


The time now is 19-07-2019, 22:17:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x