User
Pass
2FA
 
 

Redirect NOU - 100 redirecturi [RECOMANDARE]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Cos de Gunoi -> Trash
Show only staff posts
Author Message26825
MarianX

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 05-04-2011 23:53)
Joined: 31 Dec 2006
Posts: 256, Topics: 14
Location: SaLaJaN

Reputation: 234.3
Votes: 4

Post Posted: 18-06-2009, 12:31:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am modificat redirectul tipului pentru ca e hot vroia ca noi sa downloadam redirectu si sa ii aducem lui oameni , am deschis 26 redirecturi avand Intel Celeron 2.4 GHz si 512 rami si pc-u merge bine.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Sigăr]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 10 Jan 2009
Posts: 9643, Topics: 235
Location: Aiki Seishin

Reputation: 3300
Votes: 386

          Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  seagerftw 
Post Posted: 18-06-2009, 12:41:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MarianX wrote:
Eu am modificat redirectul tipului pentru ca e hot vroia ca noi sa downloadam redirectu si sa ii aducem lui oameni , am deschis 26 redirecturi avand Intel Celeron 2.4 GHz si 512 rami si pc-u merge bine.


normal ca era pus sv lui acolo. la orice redirect vezi asta. el nu are cum sa stie serverul pe care vrei tu sau vreau io sa fac redirect. nu ti se pare logic? asta nu inseamna ca e hot


If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Reyes

[Assasin]



Status: Offline
(online 17 hours ago)
Joined: 03 Apr 2007
Posts: 4994, Topics: 443
Location: wAr3.FreaKz.ro

Reputation: 827.9
Votes: 79

     
Post Posted: 18-06-2009, 12:50:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SeaGer wrote:
MarianX wrote:
Eu am modificat redirectul tipului pentru ca e hot vroia ca noi sa downloadam redirectu si sa ii aducem lui oameni , am deschis 26 redirecturi avand Intel Celeron 2.4 GHz si 512 rami si pc-u merge bine.


normal ca era pus sv lui acolo. la orice redirect vezi asta. el nu are cum sa stie serverul pe care vrei tu sau vreau io sa fac redirect. nu ti se pare logic? asta nu inseamna ca e hot


A ascuns config.cfg din cstrike . Trebuie si acolo sa schimbi redirectul -




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Sigăr]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 10 Jan 2009
Posts: 9643, Topics: 235
Location: Aiki Seishin

Reputation: 3300
Votes: 386

          Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  seagerftw 
Post Posted: 18-06-2009, 12:52:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EDIT: era in server.cfg la el, "exec addons/amxmodx/amxx.cfg" unde avea comenzile de "amx_rd_" care normal se pun in server.cfg
oricum. redirecturile din cate vad la reyes merg bine. astept sa ajung acasa sa fac port forwarding pentru ca mi-a picat serverul de vnc si nu ma pot conecta la pc-ul meu.


If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx



Last edited by SeaGer on 18-06-2009, 13:57:03; edited 2 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 17 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 34323, Topics: 1312
Location: localhost

Reputation: 6480.2
Votes: 825

   
Post Posted: 18-06-2009, 13:47:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

config.cfg nu are nici o treaba, nu il executa nimeni.
Probabil era doar o tentativa nereusita de frauda


FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
BoGGy17

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 08-08-2010 02:44)
Joined: 28 Nov 2008
Posts: 44, Topics: 6
Location: Romania

Reputation: 126.7
Votes: 4

Post Posted: 18-06-2009, 16:26:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

logic, fiecare si`l modifica cum vrea, pe ce server vrea, nu e nicio prostie, toate sunt puse pe low, si dak va bagati virtual ram, o sa aveti o mare surpriza placuta, enjoy -

am deschis 100 redirecturi procesorul sta la 5 % -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Sigăr]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 10 Jan 2009
Posts: 9643, Topics: 235
Location: Aiki Seishin

Reputation: 3300
Votes: 386

          Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  seagerftw 
Post Posted: 18-06-2009, 19:34:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am promis ca vin cu printscreen cu specificatiile pc-ului meu, here it is:


dupa cum se vede, procesorul meu a stat 100% cat timp am pornit redirecturile (80 cate erau default in startall.bat), adica destul de putin. am editat in startall.bat si am sters timpii dintre redirecturi asa ca pornesc toate odata. cat mananca ele vedeti in printscreen. la asta ma refeream ca trebuie un pc adevarat.
Edit: am jucat in seara asta cs la mine pe server cu astea 80 redirecturi pornite. mi se misca bine jocul fata de cum se misca cu redirecturile precedente. putin de tot choke, dar am putut juca. eu unul sunt foarte multumit de redirecturi.


If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
XphaN

[mojito.freakz.ro]



Status: Offline
(since 31-01-2014 20:23)
Joined: 30 Mar 2009
Posts: 130, Topics: 20
Location: Bucuresti

Reputation: 126.3
Votes: 9

 
Post Posted: 18-06-2009, 21:35:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun asa.. conexiunea ce zice?

Mie mi-au banat IP'ul astia din retea pentru flood cand am pornit 100 redirecturi.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SeaGer

[Sigăr]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 10 Jan 2009
Posts: 9643, Topics: 235
Location: Aiki Seishin

Reputation: 3300
Votes: 386

          Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  seagerftw 
Post Posted: 18-06-2009, 21:48:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am si zis. jocul merge bine. ce imi merge prost...ei bine cam tot ce foloseste internetul: mozilla, mess, ftp, ...tot. de ban nu ma doare ca am rds direct in casa.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Reyes

[Assasin]



Status: Offline
(online 17 hours ago)
Joined: 03 Apr 2007
Posts: 4994, Topics: 443
Location: wAr3.FreaKz.ro

Reputation: 827.9
Votes: 79

     
Post Posted: 18-06-2009, 22:30:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XphaN wrote:
Bun asa.. conexiunea ce zice?

Mie mi-au banat IP'ul astia din retea pentru flood cand am pornit 100 redirecturi.


E bun?





0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
XphaN

[mojito.freakz.ro]



Status: Offline
(since 31-01-2014 20:23)
Joined: 30 Mar 2009
Posts: 130, Topics: 20
Location: Bucuresti

Reputation: 126.3
Votes: 9

 
Post Posted: 19-06-2009, 00:07:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu cat de buna e arhiva asta, eu am luat separat pluginurile si mi-am facut.
Am reusit sa ridic 20 pe BELOWNORMAL Priority fara sa am probleme cu Browserul/Conexiunea.
Serverele apar in lista de internet cu lag 15 deci e ok.

Edit:

SeaGer:
1. Cu ce prioritate ai pornit procesele?
2. Sistemul x64 foloseste concomitent cele 4 procesoare?

Eu am dual core pe Win. 32 si imi foloseste mai mult 0x1.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BoGGy17

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 08-08-2010 02:44)
Joined: 28 Nov 2008
Posts: 44, Topics: 6
Location: Romania

Reputation: 126.7
Votes: 4

Post Posted: 19-06-2009, 10:26:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu merg pe x64 aceste redirecturi Xphan -

si procesele sunt pornite cu low

la pc`ul tau Xphan tii 60 redirecturi asa usor -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Sigăr]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 10 Jan 2009
Posts: 9643, Topics: 235
Location: Aiki Seishin

Reputation: 3300
Votes: 386

          Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  seagerftw 
Post Posted: 19-06-2009, 10:32:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@BoGGy17: tin sa te contrazic. redirecturile merg perfect pe x64. daca vrei cand ajung acasa pun print screen cu ele lucrand. tot ce trebuie sa faci, la proprietati la hlds.exe dai compatibility xp sp3.

@XphaN: sunt pornite pe low, si folosesc toate procesoarele. daca foloseau doar unul dintre ele, se vedea in task manager. de la vista incoace si mai ales pe x64, afinitatea la procese se face automat.


If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BoGGy17

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 08-08-2010 02:44)
Joined: 28 Nov 2008
Posts: 44, Topics: 6
Location: Romania

Reputation: 126.7
Votes: 4

Post Posted: 19-06-2009, 23:28:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ms ca mi`ai zis seager, dar eu nu am gasit asta la proprities la compatibility -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
SeaGer

[Sigăr]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 10 Jan 2009
Posts: 9643, Topics: 235
Location: Aiki Seishin

Reputation: 3300
Votes: 386

          Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  seagerftw 
Post Posted: 19-06-2009, 23:59:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)



If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Cos de Gunoi -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    


The time now is 24-08-2019, 12:08:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x