User
Pass
2FA
 
 

You are not using Freakz Luncher

 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Show only staff posts
Author Message797
LinuxCheese

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 24-04-2019 23:30)
Joined: 22 Feb 2017
Posts: 7, Topics: 3
Location: Germany

Reputation: 41.2
Votes: 1

 
Post Posted: 14-05-2017, 15:13:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A couple of days ago WoW worked perfectly normal but then i started encounter this "error"http://imgur.com/a6Mk9W0 .
I'm using the WoW Freakz Luncher http://imgur.com/yguLskV as can be seen in the picture but when I start the game I receive this error http://imgur.com/vs3eqKn . The game opens than completely normal and I can play for like 2-3 minutes than I get /kicked from the server because "i'm not using the WoW Freakz Luncher" even though I'm certainly using it.... After I get kicked the game shows me this message http://imgur.com/BTNkPts .

I'm using the correct WoW version that i download from the Blizzard Web Page back when 7.1.5 23420 was the current version and I didn't upgrade it since then. I know that the easiest way would be to download the WoW client directly from Freakz but i can not use Torrents where I am from. Any idea how can i fix this? Thx for your help!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Online!
Joined: Momentul zero
Posts: 34314, Topics: 1311
Location: localhost

Reputation: 6503.4
Votes: 824

   
Post Posted: 15-05-2017, 15:33:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I don't see any launcher_freakz64.exe in your wow directory, just the normal launcher_freakz.exe. Redownload the launcher https://www.wow-freakz.com/wow/legion/launcher_23420.zip

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
LinuxCheese

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 24-04-2019 23:30)
Joined: 22 Feb 2017
Posts: 7, Topics: 3
Location: Germany

Reputation: 41.2
Votes: 1

 
Post Posted: 16-05-2017, 00:08:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I copied the Launcher again in my directory, but after I clicked it the game didn't open and the "launcher_freakz.exe" disappeared.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Online!
Joined: Momentul zero
Posts: 34314, Topics: 1311
Location: localhost

Reputation: 6503.4
Votes: 824

   
Post Posted: 16-05-2017, 00:08:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Disable your antivirus

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
LinuxCheese

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 24-04-2019 23:30)
Joined: 22 Feb 2017
Posts: 7, Topics: 3
Location: Germany

Reputation: 41.2
Votes: 1

 
Post Posted: 16-05-2017, 19:35:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Yeah, the problem was fixed by disabling my antivirus. I will keep you in touch if I'll encounter any more problems. Additionally I would like to know if there would be possible to add some sort of direct download method for the game? Would be a very nice addition and people who don't want or just can't use Torrents will have an alternative way to download the game.

Thank You for your help and have a nice day!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Online!
Joined: Momentul zero
Posts: 34314, Topics: 1311
Location: localhost

Reputation: 6503.4
Votes: 824

   
Post Posted: 16-05-2017, 23:27:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Not sure we will, the size is huge for direct download...

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  


The time now is 23-07-2019, 20:39:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x