User
Pass
2FA
 
 

WoW Damaged

 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Show only staff posts
Author Message1389
Victor Vaz

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 29-01-2018 20:57)
Joined: 27 Nov 2016
Posts: 16, Topics: 8
Location: Brazil

Reputation: 47.5
Votes: 1

Post Posted: 02-05-2017, 01:49:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)



I already tried to solve with what this topic says: https://www.freakz.ro/forum/WoW-Legion-client-t452441.html
But the problem did not solve. I downloaded the wow by torrent yesterday.

Anyone know how I can solve this?

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 11 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33888, Topics: 1347
Location: localhost

Reputation: 6451.8
Votes: 825

   
Post Posted: 02-05-2017, 10:44:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Do you also have retail wow installed? If yes, there are various players with same issue, try this
Shocker wrote:
I asked troncho to tell me exactly what he did to repair his wow, posting his full response here, maybe it helps
troncho wrote:
Shocker wrote:
https://www.freakz.ro/forum/view-post-5518191.html
Can you tell me EXACTLY what you did step by step so I can explain to users to do the same?


sure

but this was the the before they updated to 7.2, and now i've just uninstalled the battle.net app so unfortunately i wont be able to screen shot any of this

but basically what i did was

1. in an empty folder i told the blizz app to install the full game

2. when the bliz app got to yellow (it had installed most files i guess and was only missing the data folder) i stopped it and closed it

3. deleted the data folder that was installing

4. used LSE to "place" (created a juncture) freakz' data folder inside retail's folder

http://schinagl.priv.at/nt/hardlinkshellext/hardlinkshellext.html#download

(but this was just the geek of me, i guess you could just "move" the folder to retail and then "move it back to freakz')

5. opened the blizz app and told it to "repair" the game

this took like 30-40 min

6. made sure i could log in retail's legion (with a free start account)

7. ran freakz' launcher and GG

it worked

but like i said, this was before the 7.2 update. so my guess is that you would be more knowledgeable if this trick would work now
i dont know if 7.2 changes anything in the data files or just the .exe or if 7.1.5 and 7.2's data folder is compatible
i hope this trick can help people anyway
as you may have noticed from my posts I havent really had any issues with the client, fortunately


FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Victor Vaz

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 29-01-2018 20:57)
Joined: 27 Nov 2016
Posts: 16, Topics: 8
Location: Brazil

Reputation: 47.5
Votes: 1

Post Posted: 05-05-2017, 20:37:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Do you also have retail wow installed? If yes, there are various players with same issue, try this
Shocker wrote:
I asked troncho to tell me exactly what he did to repair his wow, posting his full response here, maybe it helps
troncho wrote:
Shocker wrote:
https://www.freakz.ro/forum/view-post-5518191.html
Can you tell me EXACTLY what you did step by step so I can explain to users to do the same?


sure

but this was the the before they updated to 7.2, and now i've just uninstalled the battle.net app so unfortunately i wont be able to screen shot any of this

but basically what i did was

1. in an empty folder i told the blizz app to install the full game

2. when the bliz app got to yellow (it had installed most files i guess and was only missing the data folder) i stopped it and closed it

3. deleted the data folder that was installing

4. used LSE to "place" (created a juncture) freakz' data folder inside retail's folder

http://schinagl.priv.at/nt/hardlinkshellext/hardlinkshellext.html#download

(but this was just the geek of me, i guess you could just "move" the folder to retail and then "move it back to freakz')

5. opened the blizz app and told it to "repair" the game

this took like 30-40 min

6. made sure i could log in retail's legion (with a free start account)

7. ran freakz' launcher and GG

it worked

but like i said, this was before the 7.2 update. so my guess is that you would be more knowledgeable if this trick would work now
i dont know if 7.2 changes anything in the data files or just the .exe or if 7.1.5 and 7.2's data folder is compatible
i hope this trick can help people anyway
as you may have noticed from my posts I havent really had any issues with the client, fortunately

I had forgotten to remove Read Only.
Another error appeared that was this: http://i.imgur.com/tBwU950.png
And what I do not understand is that I already logged in to the legion a few months ago. But I removed the wow I had logged in and when I downloaded the wow again that error appeared.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  


The time now is 23-10-2019, 08:28:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x