Nu ma pot loga pe yahoo messenger

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> IT -> Software
Author Message
Burny

[Creep]



Status: Offline
(since 02-11-2016 17:24)
Joined: 09 Aug 2010
Posts: 985, Topics: 264
Location: Iasi

Reputation: 20.3
Votes: 24

     
PostPosted: 29-12-2010, 12:32:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand vreau sa intru pe messenger imi apare eroarea asta si cand dau troubleshoot
imi apare asta iar la detalii scrie
Code:
Checking virtual IP servers...
[VIP Raw] Connecting to Virtual IP server 98.136.48.32... [PASSED]
[VIP Raw] Sending HTTP request to the server... [PASSED]
[VIP Raw] Receiving response... [PASSED]
[VIP Raw] Checking HTTP response code... [PASSED]
[VIP Raw] Parsing connection server IP address... [PASSED]
[VIP Raw] Resolving host name vcs2.msg.yahoo.com... [PASSED]
[VIP Raw] Connecting to Virtual IP server 67.195.186.241... [PASSED]
[VIP Raw] Sending HTTP request to the server... [PASSED]
[VIP Raw] Receiving response... [PASSED]
[VIP Raw] Checking HTTP response code... [PASSED]
[VIP Raw] Parsing connection server IP address... [PASSED]
[VIP Raw] PASSED *** 98.136.48.84 ***

Checking connection servers...
[CS Raw] Connecting to connection server port '5050'... [FAILED]
 ***  'COMPONENT_TYPE_YCP' YCPError: 'FND.0203' ***
[CS Raw] Connecting to connection server port '80'... [FAILED]
 ***  'COMPONENT_TYPE_YCP' YCPError: 'FND.0203' ***
[CS Raw] Connecting to connection server port '23'... [FAILED]
 ***  'COMPONENT_TYPE_YCP' YCPError: 'FND.0203' ***
[CS Raw] FAILED
 ***  'COMPONENT_TYPE_YCP' YCPError: 'PortSelector::AllPortsFailed' ***

Checking HTTP virtual IP servers...
[VIP Http] Resolving host name httpvcs1.msg.yahoo.com... [PASSED]
[VIP Http] Connecting to HTTP Virtual IP server 98.136.48.229... [PASSED]
[VIP Http] Sending HTTP request to the server... [PASSED]
[VIP Http] Receiving response... [PASSED]
[VIP Http] Checking HTTP response code... [PASSED]
[VIP Http] Parsing HTTP connection server IP address... [PASSED]
[VIP Http] Resolving host name httpvcs2.msg.yahoo.com... [PASSED]
[VIP Http] Connecting to HTTP Virtual IP server 98.139.61.47... [PASSED]
[VIP Http] Sending HTTP request to the server... [PASSED]
[VIP Http] Receiving response... [PASSED]
[VIP Http] Checking HTTP response code... [PASSED]
[VIP Http] Parsing HTTP connection server IP address... [PASSED]
[VIP Http] PASSED *** 98.136.49.24 ***

Checking HTTP connection servers...
[CS Http] Resolving host name 98.136.49.24... [PASSED]
[CS Http] Connecting to HTTP connection server 98.136.49.24... [PASSED]
[CS Http] Sending HTTP request to the server... [PASSED]
[CS Http] Receiving response... [PASSED]
[CS Http] Checking HTTP response code... [PASSED]
[CS Http] Validating HTTP connection server response... [PASSED]
[CS Http] PASSED

Checking login servers...
[Login] Resolving host name login.yahoo.com... [PASSED]
[Login] Connecting to login server 217.146.187.123... [PASSED]
[Login] Sending HTTP request to the server... [PASSED]
[Login] Receiving response... [PASSED]
[Login] Receiving response... [PASSED]
[Login] Receiving response... [PASSED]
[Login] Receiving response... [PASSED]
[Login] Checking HTTP response code... [PASSED]
[Login] PASSED

si nu pot sa intru pe mess

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]



Status: Offline
(since 28-09-2016 21:37)
Joined: 01 Jul 2007
Posts: 11423, Topics: 191
Location: Romania

Reputation: 647.4
Votes: 116

   
PostPosted: 29-12-2010, 12:37:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Posibil sa fie o problema legata de porturile pe care le acceseaza messengerul pentru a se conecta la serverele yahoo. Am avut acum cativa ani o problema asemanatoare, cei de la RDS blocasera portul 23 din cauza fluxului de date care crapa serverul lor, n-am inteles prea bine problema insa a durat 3 saptamani repararea ei. Vezi totusi daca ai firewall ( ai putea sa spui si denumirea lui ) sa nu iti blocheze yahoomessenger.exe sa se conecteze la porturile necesare. In caz contrar te sfatuiesc sa ii contactezi pe cei de la care ai net. Incearca totusi sa intri de pe meebo sau din browser sa vezi daca merge, teoretic ar trebui sa mearga.


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Burny

[Creep]



Status: Offline
(since 02-11-2016 17:24)
Joined: 09 Aug 2010
Posts: 985, Topics: 264
Location: Iasi

Reputation: 20.3
Votes: 24

     
PostPosted: 29-12-2010, 12:43:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de pe meebo sau alte site-uri de astea merge sa ma conectez doar de pe program nu merge.Si mai am un program Pando Media Booster in care nu pot intra e tot ceva asemanator si am intrat pe site-ul lor si zicea ca poate fi ceva de la setarile din ie dar eu nu ma prea pricep si nu stiu cum sa fac.Era ceva legat de redirect prin ie.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> IT -> Software  


The time now is 02-12-2016, 19:56:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 
    





I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x