User
Pass
2FA
 
 

Kick din joc de fiecare data

 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Show all posts
Author Message1508
daniel89

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-07-2019 09:41)
Joined: 14 Mar 2014
Posts: 65, Topics: 14
Location: Romania

Reputation: 104.2
Votes: 6

 
Post Posted: 14-06-2017, 12:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! De la update-ul recent la Launcher ''7.1.5 23420 - download (ultima data actualizat: 12-06-2017 00:59) '' tot im iau kick dupa freeze-ul de 15 secunde. Am incercat toate posibilitatile de compatibilitate la launcher ul de 64 dar si la ala simplu si n am rezolvat nimic. Am incercat sa schimb si setarile la directx sa trec pe 9 de pe 11 si sa debifez read only dar nici astea n au functionat. Ciudat e ca nu aveam nicio problema de genul de cand a aparut ptr-ul pana acum 2 zile cand s a facut update la launcher.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 10 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33947, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.2
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 12:40:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce "freeze de 15 secunde"? Spune EXACT ce erori primesti si EXACT cum lansezi jocul

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 10 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33947, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.2
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 12:50:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia incearca sa stergi wow64.exe si sa deschizi launcher_freakz.exe (degeaba deschizi launcher_freakz.exe daca ai wow64.exe, tot ala de 64 e lansat, asa ca sterge-l)

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 10 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33947, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.2
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 13:04:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai ia dai end process la ambele, eventual restart la comp


FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 10 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33947, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.2
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 13:07:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema e ca nu s-a schimbat nimic la launcher care sa cauzeze asta, deci e ceva de la tine, ceva s-a schimbat. Esti sigur ca ai facut ce am zis, restart la calculator inainte sa faci orice din ce am zis mai sus? Daca da, atunci nu mai am variante

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 10 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33947, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.2
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 13:25:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia dai run as administrator la launcher_freakz.exe (cat timp ai wow64.exe sters), se schimba ceva?

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 10 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33947, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.2
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 13:38:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia incearca sa folosesti https://www.wow-freakz.com/wow/legion/launcher_test_2.zip sa vad daca asta merge (e doar launcher_freakz.exe). Tot asa, testeaza cu wow64.exe sters

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 10 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33947, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.2
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 13:48:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia testeaza de curiozitate launcherul vechi https://www.wow-freakz.com/wow/legion/launcher_test_3.zip

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 10 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33947, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.2
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 14:00:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atunci e clar de la tine problema. Ce ti-am uploadat mai sus e launcherul vechi, ala care ziceai ca iti mergea fara probleme. Nu stiu ce se intampla dar e ceva de la tine, antivirus/altceva similar

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 10 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33947, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.2
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 15:55:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ar fi trebuit sa fie aia problema, multa lume face asa si e ok. Dar e bine ca ai rezolvat

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  


The time now is 14-11-2019, 04:36:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x