User
Pass
2FA
 
 

Kick din joc de fiecare data
Go to page 1, 2  Next    
 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Show only staff posts
Author Message1517
daniel89

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-07-2019 09:41)
Joined: 14 Mar 2014
Posts: 65, Topics: 14
Location: Romania

Reputation: 104.2
Votes: 6

 
Post Posted: 14-06-2017, 12:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! De la update-ul recent la Launcher ''7.1.5 23420 - download (ultima data actualizat: 12-06-2017 00:59) '' tot im iau kick dupa freeze-ul de 15 secunde. Am incercat toate posibilitatile de compatibilitate la launcher ul de 64 dar si la ala simplu si n am rezolvat nimic. Am incercat sa schimb si setarile la directx sa trec pe 9 de pe 11 si sa debifez read only dar nici astea n au functionat. Ciudat e ca nu aveam nicio problema de genul de cand a aparut ptr-ul pana acum 2 zile cand s a facut update la launcher.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 13 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33984, Topics: 1355
Location: localhost

Reputation: 6443.9
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 12:40:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce "freeze de 15 secunde"? Spune EXACT ce erori primesti si EXACT cum lansezi jocul

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
daniel89

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-07-2019 09:41)
Joined: 14 Mar 2014
Posts: 65, Topics: 14
Location: Romania

Reputation: 104.2
Votes: 6

 
Post Posted: 14-06-2017, 12:49:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta primesc de fiecare data cand ma loghez, uneori dureaza 10 secunde dar tot apare: http://imgur.com/UiM4e6Y
Jocul il pornesc din launcher_freakz-64 cum faceam si inainte: http://imgur.com/Z3dPikS
Am incercat sa folosesc si launcher_freakz cu compatibilitatile de win 98, xp(sp3) si win 7 dar degeaba.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 13 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33984, Topics: 1355
Location: localhost

Reputation: 6443.9
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 12:50:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia incearca sa stergi wow64.exe si sa deschizi launcher_freakz.exe (degeaba deschizi launcher_freakz.exe daca ai wow64.exe, tot ala de 64 e lansat, asa ca sterge-l)

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
daniel89

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-07-2019 09:41)
Joined: 14 Mar 2014
Posts: 65, Topics: 14
Location: Romania

Reputation: 104.2
Votes: 6

 
Post Posted: 14-06-2017, 13:01:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu a ajutat. Ba in schimb a durat mai mult loading screen-ul.
O chestie ciudata e ca dupa ce deschideam jocul (inainte sa sterg wow64) cu launcher_freakz-64 si imi luam kick ul, daca deschideam task manager si ma duceam la processes, inca rula wow64 si launcher_freakz-64 chiar daca jocul era inchis.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 13 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33984, Topics: 1355
Location: localhost

Reputation: 6443.9
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 13:04:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai ia dai end process la ambele, eventual restart la comp


FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
daniel89

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-07-2019 09:41)
Joined: 14 Mar 2014
Posts: 65, Topics: 14
Location: Romania

Reputation: 104.2
Votes: 6

 
Post Posted: 14-06-2017, 13:05:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut asta de mai multe ori. Nu ajuta cu nimic
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 13 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33984, Topics: 1355
Location: localhost

Reputation: 6443.9
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 13:07:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema e ca nu s-a schimbat nimic la launcher care sa cauzeze asta, deci e ceva de la tine, ceva s-a schimbat. Esti sigur ca ai facut ce am zis, restart la calculator inainte sa faci orice din ce am zis mai sus? Daca da, atunci nu mai am variante

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
daniel89

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-07-2019 09:41)
Joined: 14 Mar 2014
Posts: 65, Topics: 14
Location: Romania

Reputation: 104.2
Votes: 6

 
Post Posted: 14-06-2017, 13:22:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am dat restart la calculator dupa ce am sters wow64. Scuzele mele, o fac acum.

Update @ 14-06-2017, 13:22:40

Mda, nici asta nu a functionat. O sa redescarc jocul complet si daca nici asta nu functioneaza, atunci o sa astept pentru urmatorul update la launcher sau 7.2.0 (sau care va fi ). Multumesc pentru ajutor!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 13 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33984, Topics: 1355
Location: localhost

Reputation: 6443.9
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 13:25:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia dai run as administrator la launcher_freakz.exe (cat timp ai wow64.exe sters), se schimba ceva?

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
daniel89

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-07-2019 09:41)
Joined: 14 Mar 2014
Posts: 65, Topics: 14
Location: Romania

Reputation: 104.2
Votes: 6

 
Post Posted: 14-06-2017, 13:35:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi face loading screen ul sa tina 3-4 minute si tot imi da kick.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 13 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33984, Topics: 1355
Location: localhost

Reputation: 6443.9
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 13:38:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia incearca sa folosesti https://www.wow-freakz.com/wow/legion/launcher_test_2.zip sa vad daca asta merge (e doar launcher_freakz.exe). Tot asa, testeaza cu wow64.exe sters

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
daniel89

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-07-2019 09:41)
Joined: 14 Mar 2014
Posts: 65, Topics: 14
Location: Romania

Reputation: 104.2
Votes: 6

 
Post Posted: 14-06-2017, 13:45:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu functioneaza
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 13 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33984, Topics: 1355
Location: localhost

Reputation: 6443.9
Votes: 825

   
Post Posted: 14-06-2017, 13:48:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia testeaza de curiozitate launcherul vechi https://www.wow-freakz.com/wow/legion/launcher_test_3.zip

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
daniel89

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 10-07-2019 09:41)
Joined: 14 Mar 2014
Posts: 65, Topics: 14
Location: Romania

Reputation: 104.2
Votes: 6

 
Post Posted: 14-06-2017, 13:59:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi creaza un lag infernal. Nici nu apuc sa intru in loading screen. Incerc sa dau restart la calculator.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  
Go to page 1, 2  Next    


The time now is 19-11-2019, 08:13:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x