User
Pass
2FA
 
 

In Game Warning
Go to page 1, 2  Next    
 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Show only staff posts
Author Message2209
Thrasher67

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-10-2017 21:33)
Joined: 05 May 2017
Posts: 12, Topics: 2
Location: Salt Lake city,UT

Reputation: 10.5

 
Post Posted: 05-05-2017, 22:57:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

After login: Warning: 6 (sometimes different number, but if you stay logged in the number gets larger) of you interface/launcher files have been up dated, we suggest you close and open wow again! Not sure what to do, I tried reloading the game and nothing has changed. [/right][/center]
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 9 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33882, Topics: 1347
Location: localhost

Reputation: 6451.6
Votes: 825

   
Post Posted: 05-05-2017, 23:09:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

By reloading the game you mean fully close and open it?

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Thrasher67

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-10-2017 21:33)
Joined: 05 May 2017
Posts: 12, Topics: 2
Location: Salt Lake city,UT

Reputation: 10.5

 
Post Posted: 05-05-2017, 23:32:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

No I deleted the game all together, then downloaded again.

Update @ 05-05-2017, 23:32:39

I did restart many time before that

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 9 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33882, Topics: 1347
Location: localhost

Reputation: 6451.6
Votes: 825

   
Post Posted: 05-05-2017, 23:32:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Why would you do that? The launcher constantly updates itself. If you delete & download it has to update itself again. Open wow, wait for update, close, open again, wait for another update, close, open again ,should be ok

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Thrasher67

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-10-2017 21:33)
Joined: 05 May 2017
Posts: 12, Topics: 2
Location: Salt Lake city,UT

Reputation: 10.5

 
Post Posted: 05-05-2017, 23:38:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I opened and closed it several times before I deleted it.... -
So, if I open and close again 3 or more times it should work???

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 9 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33882, Topics: 1347
Location: localhost

Reputation: 6451.6
Votes: 825

   
Post Posted: 05-05-2017, 23:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

My suggestion is this: open wow, see if it shows the update warning. If yes, close it, and do the same until you don't see any errors. Also take screenshots of each warning and post them here so I can see them too

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Thrasher67

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-10-2017 21:33)
Joined: 05 May 2017
Posts: 12, Topics: 2
Location: Salt Lake city,UT

Reputation: 10.5

 
Post Posted: 05-05-2017, 23:40:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Thrasher67

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-10-2017 21:33)
Joined: 05 May 2017
Posts: 12, Topics: 2
Location: Salt Lake city,UT

Reputation: 10.5

 
Post Posted: 06-05-2017, 01:29:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I have a screen shot but I don't know how to load it on here.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 9 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33882, Topics: 1347
Location: localhost

Reputation: 6451.6
Votes: 825

   
Post Posted: 06-05-2017, 01:35:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Upload to http://www.tinypic.com and post link here. But I didn't ask for only one screenshot, please read my post CAREFULLY and do EXACTLY as I asked

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Thrasher67

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-10-2017 21:33)
Joined: 05 May 2017
Posts: 12, Topics: 2
Location: Salt Lake city,UT

Reputation: 10.5

 
Post Posted: 06-05-2017, 02:35:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

K here's the link http://i65.tinypic.com/11t1obo.jpg Hope I did it right -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 9 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33882, Topics: 1347
Location: localhost

Reputation: 6451.6
Votes: 825

   
Post Posted: 06-05-2017, 02:37:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Please carefully read my posts, I can't help you if you don't do exactly what I say:

  1. Login ingame, wait for message, take screenshot, quit game
  2. Login ingame, wait for message, take screenshot, quit game
  3. Login ingame, wait for message, take screenshot, quit game
  4. Login ingame, wait for message, take screenshot, quit game

Upload ALL the screenshots and tell me which one is first, which is second, third and fourth


FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Thrasher67

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-10-2017 21:33)
Joined: 05 May 2017
Posts: 12, Topics: 2
Location: Salt Lake city,UT

Reputation: 10.5

 
Post Posted: 06-05-2017, 02:39:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

that is what I did, exactly!

Update @ 06-05-2017, 02:39:49

They are in order too 2 - 4

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 9 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33882, Topics: 1347
Location: localhost

Reputation: 6451.6
Votes: 825

   
Post Posted: 06-05-2017, 02:41:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thrasher67 wrote:
K here's the link http://i65.tinypic.com/11t1obo.jpg Hope I did it right -
In this link I see only ONE screenshot


FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Thrasher67

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-10-2017 21:33)
Joined: 05 May 2017
Posts: 12, Topics: 2
Location: Salt Lake city,UT

Reputation: 10.5

 
Post Posted: 06-05-2017, 02:43:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok let me try again
really sry for being a pain

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Thrasher67

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 20-10-2017 21:33)
Joined: 05 May 2017
Posts: 12, Topics: 2
Location: Salt Lake city,UT

Reputation: 10.5

 
Post Posted: 07-05-2017, 16:32:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Here are the pix you requested, sry it took so long...my life decided to get busy. http://i64.tinypic.com/t8kl5j.jpg

Update @ 07-05-2017, 16:32:35

ok so I looked at my link and there are still only one pic....I have done this many time now and I'm not pleased....I will just wait. Sry for wasting your time and good luck with your server. -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  
Go to page 1, 2  Next    


The time now is 20-10-2019, 06:12:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x