User
Pass
2FA
 
 

Gnom

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - MoP -> International Zone -> Romanian
Author Message1765
Malpraxxiss

[Very Important Person]Status: Offline
(since 01-07-2019 00:09)
Joined: 06 Nov 2006
Posts: 1086, Topics: 54
Location: Romania

Reputation: 1190.9
Votes: 30

Post Posted: 10-04-2007, 13:10:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)


Excentrici, de multe ori straluciti, Gnomii sunt sunt cea mai neobisnuita rasa din lume. Cu obsesia lor sa descopere tehnologii relativ noi si sa construiasca echipamente pentru engineering, e de mirare ca vre-un Gnom a trait sa prolifereze.

Prosperand in minunatul oras al Gnomeregan, Gnomii impart resursele forestiere din Dun Morogh cu “verii” lor Dwarfi. Desi Dwarfii din Ironforge au de asemenea o afinitate pentru tehnologie si engineering-Gnomii sunt aceia care furnizeaza designului pentru majoritatea dintre armele si vehiculele cu abur ale Dwarfilor.

Gnomii au ajutat mult Alianta in timpul celui de-al doi-lea razboi, dar in mod ciudat, au refuzat sa trimita trupe pentru a ajuta alianti in timpul recentei invazii ale Legiunii. Desi disignul lor a ajutat la intoarcecea sanselor impotriva Legiunii, Dwarfi si oamenii au fost socati de decizia gnomilor san u isi trimita curajoasele trupe si piloti in razboi.

Dupa terminarea razboiului, Alianta a descoperit motivul pentru retragerea brusca a Gnomilor. Aparent, o antica, amenintare barbara a aparaut din adancurile pamantului si a invadat Gnomeregan. Stiind ca prioritatea aliatilor este sa infranga Legiunea, Gnomii au hotarat sa lupre singuri. Desi s-au batut cu cat au putut de mult, orasul lor Gnomeregan a fost pierdut pentru totdeauna.

Aproape jumatate din toti Gnomii au fost decimate in timpul caderii Gnomeregan-ului. Gnomii care au supravietuit s-au indreptat catre fortareata aproape indestructibila a Dwarfilor, Ironforge. Alaturati inca odata Aliantei, Gnomi isi petrec timpul cautand strategii si arme care ii vor ajuta sa-si recapete orasul natal.

Informatii :

-Zona de start : Anvilmar din Dun Morogh
-Capitala : Ironforge
-Clase : Mage, Rogue, Warlock, Warrior
-Grup : Alianta
-Lideri : High Tinker Gelbin Mekkatorque
-Mount : Mechanostrider
-Limba : Gnomish
-Inaltime : 1 metru / 3 picioare

Atuuri de rasa :

-Escape Artist : activand aceasta abilitate gnomul este eliberat de orice spell de incetinire a miscarii
-Expansive Mind : +5% bonus la inteligenta
-Rezistenta la Arcane : +10 bonus la Arcane resistance
-Specialist in Engineering : +15 bonus la engineering skill


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rage., 01 March 2014 16:30 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - MoP -> International Zone -> Romanian  


The time now is 18-11-2019, 07:00:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x