User
Pass
2FA
 
 

Freakz Launcher problem.
Go to page 1, 2  Next    
 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Show only staff posts
Author Message3189
Gorthall

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 14-08-2018 15:29)
Joined: 28 Jan 2017
Posts: 14, Topics: 5
Location: Slovakia

Reputation: 13.5

Post Posted: 14-05-2017, 21:42:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

My Freakz launchers from the downloaded folder trough utorrent just deleted. When i started it before, it said i am not using Freakz Launcher,kicked me, and deleted my launchers, what can i do please?
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Stashhh

[Oldschool KingPin]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 22 Feb 2012
Posts: 1348, Topics: 106
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 619.3
Votes: 46

 
Post Posted: 14-05-2017, 22:44:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Disable your antivirus or mark the launcher as exception also in the antivirus setings.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Gorthall

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 14-08-2018 15:29)
Joined: 28 Jan 2017
Posts: 14, Topics: 5
Location: Slovakia

Reputation: 13.5

Post Posted: 15-05-2017, 21:38:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I did it but my freakz launchers are already gone because of Windows SmartScreen. How do i get em back? (I downloaded wow by torrent)
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 31 min ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33969, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.5
Votes: 825

   
Post Posted: 16-05-2017, 00:00:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

You can download the launcher from here https://www.wow-freakz.com/legion_download

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Gorthall

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 14-08-2018 15:29)
Joined: 28 Jan 2017
Posts: 14, Topics: 5
Location: Slovakia

Reputation: 13.5

Post Posted: 18-05-2017, 14:52:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Yea man but i can't move those launcher to full client folder, it doesnt allow me
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 31 min ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33969, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.5
Votes: 825

   
Post Posted: 18-05-2017, 14:53:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

That's because of the antivirus/smartscreen/whatever. You didn't fully disable / add launcher to exception

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Gorthall

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 14-08-2018 15:29)
Joined: 28 Jan 2017
Posts: 14, Topics: 5
Location: Slovakia

Reputation: 13.5

Post Posted: 18-05-2017, 15:23:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Now i am getting ERROR #132 (0x85100084), deleted x64 launchers and it still pops
Sorry if i take yo time but i need to fix it.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 31 min ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33969, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.5
Votes: 825

   
Post Posted: 18-05-2017, 15:24:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

There is another fix for that issue, read here https://www.freakz.ro/forum/WoW-Legion-client-t452441.html

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Gorthall

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 14-08-2018 15:29)
Joined: 28 Jan 2017
Posts: 14, Topics: 5
Location: Slovakia

Reputation: 13.5

Post Posted: 18-05-2017, 15:28:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cant it be because i put launchers to a folder with full client?
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 31 min ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33969, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.5
Votes: 825

   
Post Posted: 18-05-2017, 15:28:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I don't understand, but did you follow those steps? There are 2 solutions for that problem

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Gorthall

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 14-08-2018 15:29)
Joined: 28 Jan 2017
Posts: 14, Topics: 5
Location: Slovakia

Reputation: 13.5

Post Posted: 18-05-2017, 15:34:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I cannot see settings in xbox app to disable it http://prntscr.com/f99jai
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 31 min ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33969, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.5
Votes: 825

   
Post Posted: 18-05-2017, 15:45:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Use google to see how to get there if the explanations in our post are not enough...

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Gorthall

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 14-08-2018 15:29)
Joined: 28 Jan 2017
Posts: 14, Topics: 5
Location: Slovakia

Reputation: 13.5

Post Posted: 18-05-2017, 15:54:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I can't find anything, dunno what to do -
Can't it really be because i moved launchers from 16mb downloaded folder to folder downloaded by torrent? (around 50GB)

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 31 min ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 33969, Topics: 1354
Location: localhost

Reputation: 6443.5
Votes: 825

   
Post Posted: 18-05-2017, 15:55:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I don't understand anything from what you are saying, please EXPLAIN EXACTLY WHAT ARE YOU DOING, including screenshots, if you want help

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Gorthall

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 14-08-2018 15:29)
Joined: 28 Jan 2017
Posts: 14, Topics: 5
Location: Slovakia

Reputation: 13.5

Post Posted: 18-05-2017, 15:59:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Look i moved launchers from this one https://prnt.sc/f99twe .... to this one https://prnt.sc/f99umk
Can't it be a problem?

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  
Go to page 1, 2  Next    


The time now is 18-11-2019, 15:27:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x