User
Pass
2FA
 
 

Czy Class drop w dungach działa?

 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - MoP -> International Zone -> Polish
Show only staff posts
Author Message930
fatpandalf

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 07-03-2016 02:40)
Joined: 03 Mar 2016
Posts: 2, Topics: 1
Location: Poland

Reputation: 2.1

Post Posted: 04-03-2016, 12:26:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Witam,

Po długim czasie zdecydowałem się wrócić na Freakz'a. Po kilku dung finderach moim ww monkiem zauważyłem, że mogę needować tylko i wyłącznie itemy dla mistweawera. Zmiana ustawień dropu nic nie daje.
Trochę to dziwnie, że nie mogę rollować itemów, które bym potrzebował. Czy ta sprawa jest znanym problemem na serwerze ?

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
sheLby

[WoW Dev]



Status: Offline
(online 4 days ago)
Joined: 21 Aug 2012
Posts: 2680, Topics: 265
Location: Poland

Reputation: 2180
Votes: 248

      Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  sheLbyPOL 
Post Posted: 04-03-2016, 20:55:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Witaj,

Osobiście nic o tym nie wiem, jednak praktycznie nie gram PVE więc ciężko mi się do tego odnieść. Zrobiłem 2 dungeony dla przetestowania ret paladinem i wszystko było ok, mogłem needować itemy dla swojego spec.
Monka aktualnie nie posiadam więc nie przetestuję..



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
fatpandalf

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 07-03-2016 02:40)
Joined: 03 Mar 2016
Posts: 2, Topics: 1
Location: Poland

Reputation: 2.1

Post Posted: 05-03-2016, 00:20:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O ile dobrze pamiętam ogólnie w dungu ludzie się skarżyli że nie mogą needować skórek na agi, może to pomoże w wyłapaniu błędu.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - MoP -> International Zone -> Polish  


The time now is 06-12-2019, 18:35:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x