User
Pass
2FA
 
 

Archeology, pandaria fragments do not work

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - MoP -> Bug Report -> Fixed / Closed bugs
Author Message27
ravna122

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 17-04-2019 17:47)
Joined: 15 Apr 2019
Posts: 1, Topics: 1
Location: Denmark

Reputation: 0

Post Posted: 15-04-2019, 19:26:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dig sites in Pandaria doesnt give fragments. The digsites work in every other aspect, they're on the map. I get notifications saying i get fragments, the proper names show up but as shown in the images below, the fragments are not added to the book, nor does the factions even show up. I've tried relogging, restarting and changing characters. Still same bug.

Proof for mantid:
https://imgur.com/a/mK1IgqK

Proof for Mogu:
https://imgur.com/a/avVK4jB



Last edited by ravna122 on 15-04-2019, 19:34:17; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - MoP -> Bug Report -> Fixed / Closed bugs  


The time now is 19-06-2019, 00:11:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x