User
Pass
2FA
 
 

Archaeology Sites

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - MoP -> Bug Report -> Fixed / Closed bugs
Author Message459
Bioshock1990

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 26-12-2018 14:44)
Joined: 10 Oct 2018
Posts: 1, Topics: 1
Location: Italy

Reputation: 2

Post Posted: 10-10-2018, 19:36:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WoW Freakz link:
Bug description: Some archaeology sites are bugged: fragments in points where you can't excavate, points that you can't reach without flyng( you can't do it while mounted), points where the indicators stop working (like north stranglethron, it stops working, but when you are on savage coast it works well). the 2 sites in Eastern kingdoms are actually bugged, 1 in kalimdor too. If you can't fix them all, could you add an item or a command to reset dig's sites?(maybe with a contdown of hours, so no one can exploit that) (I can't make and upload video etc.) I will add just an example as screenshot.
also, I read that there are 4 digsites for continent, why I see only 2 digsites?
Proof: https://imgur.com/x5PY494

2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
wowlords

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 01-01-2019 00:58)
Joined: 01 Sep 2013
Posts: 2, Topics: None
Location: Serbia

Reputation: 37.1
Votes: 1

Post Posted: 25-10-2018, 15:06:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I also want to add, concerning the Archaeology in Legion, that I got stuck on Higborne archaeology artifact (Key of Kalyndras). The artifact requires 100 fragments, but once collecting the needed amount and pressing the "Solve" button, nothing happens. I even went beyond that, acquiring 200 fragments and it still doesn't work. I can confirm that other Legion artifacts work, as I have completed both Highmountain and Demonic archaeology projects but somehow I`m stuck on Highborn.


1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
auronic1

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 2 days ago)
Joined: 21 Oct 2018
Posts: 3, Topics: 1
Location: United States

Reputation: 3.1

Post Posted: 28-10-2018, 04:41:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

The Digsite: Southern Helmouth Shallows has some dig points in the cliffside as well making it uncompletable.
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Gennova

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 23-03-2019 01:37)
Joined: 26 Aug 2018
Posts: 4, Topics: 1
Location: Canada

Reputation: 7.1

Post Posted: 06-03-2019, 04:59:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hi, This bug is still there and i am stuck with the same issue.
Is it a way that we can reset it?

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
shayanrmz

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 02-04-2019 03:44)
Joined: 16 Feb 2019
Posts: 1, Topics: None
Location: Iran, Islamic Republic of

Reputation: 0

Post Posted: 13-03-2019, 18:12:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"... the indicators stop working (like north stranglethron, it stops working, but when you are on savage coast it works well)"

I have the same issue told by bioshock 1990 at first comment

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - MoP -> Bug Report -> Fixed / Closed bugs  


The time now is 20-06-2019, 00:28:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x