User
Pass
2FA
 
 

Annoying logout bug - says no launcher

 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions
Show only staff posts
Author Message831
signd

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 15-11-2018 15:31)
Joined: 20 Feb 2016
Posts: 11, Topics: 7
Location: Belarus

Reputation: 99.4
Votes: 4

Post Posted: 28-03-2017, 10:59:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WoW Freakz link: wow-freakz.com
Bug description: After each logout-login, displays a message stating that the game is started without launcher. But the game runs only via your launcher.
Proof:

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
LethalFactorLK

[Super-Moderator]



Status: Offline
(online 5 hours ago)
Joined: 24 Jul 2014
Posts: 15762, Topics: 265
Location: The Secret Aerie

Reputation: 7314.2
Votes: 213

Post Posted: 28-03-2017, 18:18:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

After deleting the cache try redownloading the launcher from

https://www.freakz.ro/forum/WoW-Legion-client-t452441.html



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
signd

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 15-11-2018 15:31)
Joined: 20 Feb 2016
Posts: 11, Topics: 7
Location: Belarus

Reputation: 99.4
Votes: 4

Post Posted: 28-03-2017, 19:50:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

28.03.2017, 19:42(GMT+3) problem still here. launcher : launcher_freakz.exe(124 416), launcher_freakz.dll(241 016), wow.exe(14 504 936)
just logout->login and this message again
proof:

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 4 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 34314, Topics: 1311
Location: localhost

Reputation: 6503.4
Votes: 824

   
Post Posted: 11-04-2017, 19:10:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Is anyone else having this issue? I can't reproduce this

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
brainman

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 15-06-2019 00:19)
Joined: 21 Aug 2012
Posts: 11, Topics: 6
Location: Romania

Reputation: 66.5
Votes: 3

 
Post Posted: 22-04-2017, 12:09:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Yes, i'm having it right now. Everything worked well until today. I always used the launcher_freakz-64.exe file. But now, it keeps logging me out. I tried emptying cache, redownloading launchers, making Data folder writable over and over again (by the way, every time i come out of the game, Data folder is read only again). Neither of the two launchers work.

Proof: http://imgur.com/a/Co48G

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(online 4 hours ago)
Joined: Momentul zero
Posts: 34314, Topics: 1311
Location: localhost

Reputation: 6503.4
Votes: 824

   
Post Posted: 22-04-2017, 12:54:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Try normal version (32bit one) instead?

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
brainman

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 15-06-2019 00:19)
Joined: 21 Aug 2012
Posts: 11, Topics: 6
Location: Romania

Reputation: 66.5
Votes: 3

 
Post Posted: 22-04-2017, 13:46:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I tried the 32bit also, same behaviour. But I restarted the pc and both launchers work well now (32 and 64). I don't know what was causing the problem.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> General Discussion -> Launcher / starting errors / discussions  


The time now is 24-07-2019, 02:10:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x