User
Pass
2FA
 
 

7.2 Class Mounts related bugs
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    
 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> Bug Report -> Quests
Show only staff posts
Author Message3416
k0s

[Developer]



Status: Offline
(online 1 hour ago)
Joined: 29 Jan 2010
Posts: 5568, Topics: 295
Location: Romania

Reputation: 1180.3
Votes: 197

 
Post Posted: 06-03-2019, 22:06:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skifante wrote:
liv wrote:
I did some quests from chain before adding class mounts..don`t know how i could but i did the first 3 quests and now i have no quest. I am stuck at this quest and can`t take it:
For paladin!
https://www.wow-freakz.com/quest_helper.php?quest=46083&&name=a-few-things-first


got same exact problem, deleted cache and checked questline but cant get that quest


Check previous quests. https://www.freakz.ro/forum/Guide-Class-Mounts-t544581.html

odwazny wrote:
Class: Druid
Bug description: Last boss in 2nd scenario. Boss dont didn't give me idol
Proof: https://prnt.sc/mu8x95


I can't reproduce your issue. Please redo the scenario and make sure you are not in a raid group.




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
liv

[Highlord]



Status: Offline
(online 23 hours ago)
Joined: 26 Jun 2011
Posts: 268, Topics: 49
Location: Romania

Reputation: 133.1
Votes: 13

 
Post Posted: 06-03-2019, 22:26:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skifante wrote:
liv wrote:
I did some quests from chain before adding class mounts..don`t know how i could but i did the first 3 quests and now i have no quest. I am stuck at this quest and can`t take it:
For paladin!
https://www.wow-freakz.com/quest_helper.php?quest=46083&&name=a-few-things-first


got same exact problem, deleted cache and checked questline but cant get that quest


Go in broken shore, there the chain starts.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sophurus

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 8 hours ago)
Joined: 23 Oct 2017
Posts: 20, Topics: 4
Location: Brazil

Reputation: 26.7

Post Posted: 06-03-2019, 23:25:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Class: Warlock
Bug description: Netherlord's Accursed Wrathsteed drop
Proof: i dont know if it was tested, but after u learn the Netherlord's Chaotic Wrathsteed (green version), the purple color should be a guaranteed drop on Lord Hel'nurath.
https://www.warcraftmounts.com/mounts/netherlordsaccursedwrathsteed.php
https://www.wowhead.com/item=142233/shadowy-reins-of-the-accursed-wrathsteed#comments



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
guttergrave

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 2 days ago)
Joined: 26 Nov 2017
Posts: 16, Topics: 8
Location: United States

Reputation: 26.5

   
Post Posted: 06-03-2019, 23:37:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Class: Demon Hunter

Bug description: You can't resurrect if you die by falling over the cliffs. When you resurrect, you promptly die again and don't get teleported to a graveyard.

Proof: https://i.imgur.com/OKIXIfi.jpg

2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Meta

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 23 hours ago)
Joined: 22 Sep 2018
Posts: 2, Topics: None
Location: Romania

Reputation: 10.1

 
Post Posted: 06-03-2019, 23:50:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Class Death Knight

I didn`t get the starting quest

I finished Breaching the Tomb at the begining of february

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Power

[Controlled Chaos]



Status: Offline
(online 12 min ago)
Joined: 07 Aug 2015
Posts: 29121, Topics: 1147
Location: Shadow World

Reputation: 1489.3
Votes: 164

   
Post Posted: 07-03-2019, 01:00:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Meta wrote:
Class Death Knight

I didn`t get the starting quest

I finished Breaching the Tomb at the begining of february


Did you go to https://www.wow-freakz.com/npc_finder.php?npc=117573&&name=dread-commander-thalanor ?



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
vergelli

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 15 Jan 2019
Posts: 10, Topics: 5
Location: Argentina

Reputation: 0.4

Post Posted: 07-03-2019, 02:01:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liv wrote:
I did some quests from chain before adding class mounts..don`t know how i could but i did the first 3 quests and now i have no quest. I am stuck at this quest and can`t take it:
For paladin!
https://www.wow-freakz.com/quest_helper.php?quest=46083&&name=a-few-things-first


I have the same issue, i did the questline before when it was added. Sure he got the same problem, it was on the part you have to buy the saphire.
Now i deleted cache, but i have no quest to take form the npc. (I have the requierements)

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Dongwise

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 13 hours ago)
Joined: 05 Jul 2016
Posts: 126, Topics: 23
Location: United States

Reputation: 97.3
Votes: 5

Post Posted: 07-03-2019, 02:19:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Demon Hunter:

This quest in the Breaching the Tomb campaign is bugged. Without it, you can't move forward towards getting the mount. It's been reported and confirmed for some time and needs immediate attention.

https://www.freakz.ro/forum/Broken-Shore-Power-Outage-t551441.html

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
gancho

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 1 hour ago)
Joined: 03 Sep 2015
Posts: 30, Topics: 14
Location: Spain

Reputation: 88.3
Votes: 4

Post Posted: 07-03-2019, 10:49:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I do not get the mission to start the missions with any of my characters
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
arcanomagus

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 33 min ago)
Joined: 13 Dec 2016
Posts: 9, Topics: 6
Location: Denmark

Reputation: 96.3
Votes: 1

Post Posted: 07-03-2019, 10:53:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Class: Warlock

Bug Description: [Quest] Fel To The Core.

Final Boss in Broken Shore Assault Scenarios Unlootable

The final boss in the scenario goes under the texture and becomes unlootable. At least for the Val'sharah legion Assault. This may have worked for some other warlocks, but it is a known bug with bosses and textures. Now assaults are every 12 hours or so, thus every time this bug happens I cannot get my mount for another 12-24 hours. Can the GMs/devs assure the bosses are lootable or make the quest item a personal loot with 100% drop chance?

Proof: I couldn't take a screenshot, but I will try again today if I can redo the invasion.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
k0s

[Developer]



Status: Offline
(online 1 hour ago)
Joined: 29 Jan 2010
Posts: 5568, Topics: 295
Location: Romania

Reputation: 1180.3
Votes: 197

 
Post Posted: 07-03-2019, 11:18:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vergelli wrote:
liv wrote:
I did some quests from chain before adding class mounts..don`t know how i could but i did the first 3 quests and now i have no quest. I am stuck at this quest and can`t take it:
For paladin!
https://www.wow-freakz.com/quest_helper.php?quest=46083&&name=a-few-things-first


I have the same issue, i did the questline before when it was added. Sure he got the same problem, it was on the part you have to buy the saphire.
Now i deleted cache, but i have no quest to take form the npc. (I have the requierements)


For all players with this issue, please open a ticket in-game. A GM will help you.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
indil

[Mentally Stable]



Status: Online!
Joined: 15 Aug 2017
Posts: 304, Topics: 219
Location: Italy

Reputation: 168.8
Votes: 28

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-03-2019, 12:56:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Class: Priest
Bug description: After last quest and the filmed scene i didn't get any rewards, i guess should talk with Betild Deepanvil to get it, but he didn't spawn anywhere. But to get mounts just relogged to solve that. Maybe need just a little fix to help other ppl.
Proof: http://prntscr.com/muj6w5



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Power

[Controlled Chaos]



Status: Offline
(online 12 min ago)
Joined: 07 Aug 2015
Posts: 29121, Topics: 1147
Location: Shadow World

Reputation: 1489.3
Votes: 164

   
Post Posted: 07-03-2019, 13:17:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gancho wrote:
I do not get the mission to start the missions with any of my characters


https://www.freakz.ro/forum/Guide-Class-Mounts-t544581.html

vergelli wrote:
Quote:
I did some quests from chain before adding class mounts..don`t know how i could but i did the first 3 quests and now i have no quest. I am stuck at this quest and can`t take it:
For paladin!
https://www.wow-freakz.com/quest_helper.php?quest=46083&&name=a-few-things-first


I have the same issue, i did the questline before when it was added. Sure he got the same problem, it was on the part you have to buy the saphire.
Now i deleted cache, but i have no quest to take form the npc. (I have the requierements)


Try to do the first quest from https://www.wow-freakz.com/npc_finder.php?npc=118376&&name=champion-cyssa-dawnrose then continue from where you left.

indil wrote:
Class: Priest
Bug description: After last quest and the filmed scene i didn't get any rewards, i guess should talk with Betild Deepanvil to get it, but he didn't spawn anywhere. But to get mounts just relogged to solve that. Maybe need just a little fix to help other ppl.
Proof: http://prntscr.com/muj6w5


You were phased due to the artifact forge.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Sophurus

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 8 hours ago)
Joined: 23 Oct 2017
Posts: 20, Topics: 4
Location: Brazil

Reputation: 26.7

Post Posted: 07-03-2019, 13:57:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Class: Warlock
Bug description: Calydus dont selling the Hellblazing Reins of the Brimstone Wrathsteed for horde.
Proof: https://imgur.com/a/pXSV9dh
I saw some alliance players with that mount last night, but i went on npc to buy and he didnt offered the horse for horde players. (Deleted cache aswell and didnt worked)



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
gancho

[Mentally Stable]



Status: Offline
(online 1 hour ago)
Joined: 03 Sep 2015
Posts: 30, Topics: 14
Location: Spain

Reputation: 88.3
Votes: 4

Post Posted: 07-03-2019, 16:25:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sophurus wrote:
Class: Warlock
Bug description: Calydus dont selling the Hellblazing Reins of the Brimstone Wrathsteed for horde.
Proof: https://imgur.com/a/pXSV9dh
I saw some alliance players with that mount last night, but i went on npc to buy and he didnt offered the horse for horde players. (Deleted cache aswell and didnt worked)


thank you i try

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> WoW Freakz - Legion -> Bug Report -> Quests  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    


The time now is 22-03-2019, 20:25:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x