Logo Freakz
Log in Acasa Arcade - Mii de jocuri online Forum WoW Freakz AMX Mod X online compiler Contacteaza-ne
WoW Server | WoW Freakz | WoW-Freakz.com !
|  

 Servere Counter-Strike
  [ Lista servere cstrike 1.6 ]
  [ Adauga server cstrike1.6 ]
  [ Cauta server cstrike 1.6 ]
  [ Verifica server cstrike ]

  [ Sterge server cstrike ]
  [ Modifica date server ]
  [ Reactiveaza server ]
  [ Recupereaza pass server ]

 Resurse Counter-Strike
  [ Download CS 1.6 ]

  [ AMX Mod X Compiler ]
  [ SourceMod Compiler New! ]

  [ Tutoriale Counter-Strike ]
  [ Moduri Counter-Strike ]
  [ Boti Counter-Strike ]
      [ WayPoints ]
  [ AntiCheat ]
      [ Cheating Death ]
      [ HLGuard ]
      [ Valve AntiCheat ]
      [ Sxe-Injected ]
  [ Steam Hacks ]
  [ Counter-Strike Wiki ]
  [ Stiri ]
  [ Discutii ]


Cheating Death | AntiCheat Counter-Strike

Cheating Death

Cheating Death (C-D) este un sistem anti-cheats care include si un server si un client. Spre deosebire de HLGuard, care este instalat numai pe server, Cheating Death ofera mai multa protectie blocand codurile inainte ca jucatorul sa intre pe server.
Din pacate, sistemul anti-cheats Cheating Death nu este compatibil cu modurile de securitate VAC. Despre versiunea 2.2.0, Cheating Death poate functiona cu modurile VAC atata timp cat VAC este dezactivat. Altfel, Cheating Death va fi inchis daca VAC este detectat.

Privire de ansamblu

Principala diferenta dintre Cheating Death si alte pachete anti-cheats este ca el nu are metodele de detectare a inselatoriei. In schimb, el incearca sa faca codurile mai putin eficace, si incearca sa impiedice codurile de primitul informatiilor. In majoritatea cazurilor din acest motiv nu mai merg codurile.

Cum lucreaza Cheating-Death

Cheating-Death functioneaza bagandu-se intre motorul jocului si cod. Acesta este lucrul care face Cheating Death diferit de majoritatea dintre softurile anti-coduri. El nu ruleaza ca un program separat in afara jocului, dar este de fapt incarcat in joc. Iate ce face Cheating Death
Daca Cheating Death detecteaza ca tu nu poti vedea un jucator, va muta pozitia jucatorului in spatele tau. Acesta face cateva lucruri. Mai intai, el face wallhack-ul mai putin eficace. Chiar daca ai pereti transparenti, nu poti vedea adversarii prin ei, pana ce ultima parte din ei este vizibil pe ecran. Apoi, el face radarele si cutiile ESP mai putin eficace. Cutiile ESP sunt cutii desenate in partea de sus a jucatorilor, acestea putand fi vazute prin pereti. Daca in jucator sta pe vine pe cealalta parte a peretelui, o cutie va fi desenata pe perete exact unde acesta sta pe vine. Chiar daca nu poti vedea jucatorul, cutia ESP iti ofera pozitia exacta.
Mai mult, Cheating Death da informatia MOD inexacta despre pozitiile jucatorului, Acest lucru va ruina ESP, aimbot sau alte caracteristici comune in coduri. Nu va afecta detectarea de ciocnire, pentru ca este facut de catre motor, care inca are informatia corecta.
In cele din urma, programele de monitorizare Cheating Death sunt de obicei folosite pentru interceptarea datelor de la motor. Daca Cheating-Death observa ca una din aceste amplasari a fost modificata, el deconecteaza jucatorul. Aceasta lipseste codul de informatia de care au nevoie pentru a functiona, si il forteaza sa schimbe modul prin care primesc informatii care este destul de greu, in loc sa il faca sa para ca e diferit, care este relativ usor.

Alte beneficii ale Cheating-Death

Iata alte beneficii ale Cheating Death :
  • Fara probleme de retea. Cheating Death nu deschide nici o conexiune de retea. In schimb el foloseste sistemul built-in messaging facut de Half-Life pentru comunicarile clientului/serverului. Nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu reconfigurarea firewallului sau routerului pentru a folosi Cheating Death . Daca Half-Life functioneaza in reteaua ta, atunci si Cheating Death functioneaza.
  • Fara lag. Cheating Death nu consuma bandwidth, deoarece nu expediaza multe informatii in retea. Pachetul de provocari ale Cheating-Deathului este foarte mic (22 biti) si este expediat la cateva minute.
  • Fara lista de actualizari pentru coduri. De cand Cheating Death incearca sa blocheze metodele de cheating in loc de codurile propriu-zise, nu are o lista de coduri cunoscute care trebuie actualizate frecvent.
  • Fara banuri pe nedrept. Cand esti deconectat de la un server pe motiv de infractiune, motivul pentru care esti deconectat este intre tine si constiinta. Adminul de pe server nu stie de ce esti deconectat si de aceea nu poate sa-ti dea ban. Ne place sa credem ca oricine este binevenit sa se intoarca sa joace cinstit cu codurile scoase.
  • Fara actualizari constante. Trecuie sa descarci Cheating Death o singura data. Acesta se actualizeaza automat.
Dupa cum stii, Cheating-Death este foarte diferit de multe alte programe anti-cheats. Scopul lui este acela de a face jocul mai placut, fara multe certuri, interventii. Speram ca v-am ajutat.

 DC++ HubList
  [ Lista de Huburi ]
  [ Adauga Hub ]
  [ Cauta Hub ]

 Resurse DC++
  [ Tutoriale DC++ ]
  [ HubSoft-uri ]
  [ Clienti DC++ ]
  [ Discutii ]

 Download Center
  [ Freakz Download Center ]

AcasaForumContacteaza Freakz.ro