RULES      TRANSLATOR     ARCADE     HOSTING CS      SERVER STATS      BAN LIST      MEMBERS      SEARCH      LOGIN

|  
 Hosted by:

Ninja
Go to page 1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> General Chat
Author Message
BojaN

[FUUUUUUUU :-/]

Status: Offline

Votes: 60
PostPosted: 09-09-2010, 20:16:07    Post subject: Ninja Reply with quote

Salut,

Probabil s-a mai facut o astfel de propunere pe forum, dar eu cel putin nu am vazut un topic.
Este vorba despre cei care ninjeaza iteme in raiduri. Este vorba de raidurile "mari", gen Icecrown Citadel 10/25 N, Icecrown 10/25HC, Vault of Archavon 10/25, Trial of Crusader 10/25N, Trial of Crusader 10/25HC. Vorbesc despre aceste raiduri deoarece au cooldown-ul maxim, cel de 7 zile (sau cate mai raman pana la resetare) si in ele pica iteme de level mare.

Este foarte, foarte stresant, urat sau cum vreti sa spuneti, atunci cand un anumit individ, care este si Raid Leader / Master Looter iti ninjeaza un item de level mare, pe care tu te chinui sa il achizitionezi de foarte mult timp. (avand drop foarte mic, sau fiind intrecut la roll de alti jucatori).

Daca se poate, niste reguli privind furtul din instante (ninja) care sa sanctioneze inculpatul dupa savarsirea infractiunii. Evident, ca urmare a unui screenshot pe forum din partea celor "ninjati".

Eu, cel putin, in aceasta saptamana am fost ninjat de 3 dintre cele mai importante iteme, ce pica in Icecrown Citadel pe dificultate 25 HC. Este vorba despre: http://www.wowhead.com/item=50709 , http://www.wowhead.com/item=50606 si http://www.wowhead.com/item=50363 .

Da, aveti dreptate. Poate va doare in cele mai intime locuri faptul ca am fost eu ninjat de aceste iteme. Dar, va asigur ca nu sunt singurul care a fost pagubit, si, poate altii, au fost ninjati de iteme mult mai importante decat acestea 3. Si, de aceea, parerea mea este ca ar fi de bun augur introducerea anumitor reguli pentru combaterea fenomenului "ninja".

Astept un raspuns de la administratorii serverul WoW Freakz. Si, daca raspunsul va fi negativ, as fi foarte recunoscator daca ati argumenta raspunsul final.

Deasemenea, pe langa raspunsul adminisratorilor serverului, astept si comentariilor jucatorilor privind aceasta propunere.

Va multumesc frumos pentru timpul acordat.

Freakz e Baza !
Back to top
View user's profile Send private message
QQmore

[Creep]

Votes: 13
PostPosted: 09-09-2010, 20:43:57    Post subject: Reply with quote

Eu as propune sa facem un blacklist

[The Old God]

Votes: 97
PostPosted: 09-09-2010, 20:48:57    Post subject: Reply with quote

Multi playeri ar fi foarte fericiti sa se poata sa se pedepseasca 'ninjalaii' , deoarece au fost foarte multe reclamatii la adresa celor care ninjeaza si neavand inca o regula prin care sa fie pedepsiti ... gm'ii nu au putut face nimic. Si eu am fost de atatea ori ninjat si mi'a venit sa ii injur de tot ce au ei mai bun etc - ...

@qqmore ... blacklist ca blacklist ... dar sunt sute de playeri care nu se uita la aceasta lista ... si tot iau teapa etc.... o sa se ajunga sa nu mai fie multe raiduri - astfel cu o pedeapsa ceva ar fi stimulat FAIR-PLAY'u

@edit

XHELAR
Nu se da ban pentru ninja si nu o sa se dea . e problema ta cu cine faci raiduri , join a guild.

STIGMATA
S-a mai discutat , de multe ori . Ninja nu se pedepseste
ninja nu se pedepseste , cel putin deocamdata
nope , nu se da ban pentru ninja

HEALU
nu este vina noastra ca participati la raiduri cu playeri necunoscuti, epic guild raid-> no ninja , lfg raid-> ninja.
nu avem de gand sa pedepsim playeri pentru asa ceva.

SHOCKER
Ma gandeam de mult sa bag regula de genul. Cateva zile mute pentru ninja

ZOHLOMG
mi se pare absolut normal sa nu se pedepeseasca ninja.
Oricum, momentan nu pedepsim ninja, trebuie sa gasesc o metoda foarte buna anti-ninja si sa-l corup pe shockerboss sa zica da.

SHAGGY
nu se pedepseste ninja loot pe server,sorry

Froster: Zohl unde crestinizarea ta esti?

Last edited by casperikz on 09-09-2010, 20:54:47; edited 1 time in total
Back to top
BojaN

PostPosted: 09-09-2010, 20:51:10    Post subject: Reply with quote

Chestia frustranta este ca, desi ei de jegmanesc pe tine, iar tu ii injuri, ei nu patesc nimic, dar tu iei dictai mute-ul.
Back to top
Sovereign

[Mai REAL ca NESSu]

Votes: 10
PostPosted: 09-09-2010, 20:57:23    Post subject: Reply with quote

Cea mai buna solutie ar fi sa se faca un blacklist, dupa cum spune QQmore. E mai usor sa eviti "furturile" de genul acesta daca stii exact de cine sa te feresti.

E cam greu sa introduci o asemenea regula din moment ce "nedreptatile" provenite din cauza master lootului pot fi cateodata justificate, spre exemplu: persoana care a castigat la roll a scos 2k dps, iar cea cu al 2-lea cel mai mare roll a scos 7k. Aceeasi treaba ar cam fi si cu blacklistul... daca o persoana are prea multi inamici, poate ajunge usor in blacklist cu ajutorul unor print screenuri doar pe o portiune din chat.

[Rank 4 GM]

Votes: 29
PostPosted: 09-09-2010, 21:12:18    Post subject: Reply with quote

aveti guild? faceti cu guild.
nu faceti cu guild, organizati voi raidu. 3 bossi in icc25hc se fac lejer cu aproape orice topiti de pe global. nu cred ca e mare smecherie sa dai un anunt in care sa zici ca iti tre oameni pt un raid. daca preferati sa va duceti cu toti dubiosii, o faceti pe pielea voastra.
ninja mi se pare o dovada mare de nesimtire, nu zic nu, dar daca ai atatea metode sa impiedici sa ti se intample, de ce nu le folosesti si incerci sa eviti sa mai fii ninjat?
Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

Votes: 34
PostPosted: 09-09-2010, 21:14:45    Post subject: Reply with quote

Sovereign wrote:
exemplu: persoana care a castigat la roll a scos 2k dps, iar cea cu al 2-lea cel mai mare roll a scos 7k.

aici ai dreptate... cand am ninjat bryntrollul scosese 11k dps... nimeni nu a comentat nimic ... multi au spus ca il merit ca am facut cel mai mult dmg bla bla bla.. si un tip care era paladin retri si era pe locul 15 la dps cu 3k sa gasit sa comenteze... in rest am dat itemele normal cu /roll dar am fost atent si care ce a facut la boss (healing done etc)
Back to top
Zohlomg

[Șeful]

Votes: 96
PostPosted: 09-09-2010, 21:40:20    Post subject: Reply with quote

casperikz wrote:

ZOHLOMG
Oricum, momentan nu pedepsim ninja, trebuie sa gasesc o metoda foarte buna anti-ninja si sa-l corup pe shockerboss sa zica da.

Pedepse? Nu ne e greu sa bagam pedepse.

Ideea e ca se pot veni cu foarte multe fake-prints si tot felul de tampenii.

[The Old God]

PostPosted: 09-09-2010, 21:45:05    Post subject: Reply with quote

nu stiu ... ma gandeam ca in caz ca cineva ninjeaza ... vreo 2-3 playeri sa faca poze.... si sa posteze toti intr'un topic... ca sa fie sansa de fake prints mica ... eventual fiecare vreo 2 poze

hai k nu poti zice ca de ex intr'un raid de 25 playeri nu se gasesc 2-3 sa raporteze....

Back to top
Sovereign

[Mai REAL ca NESSu]

PostPosted: 09-09-2010, 21:47:49    Post subject: Reply with quote

casperikz wrote:
nu stiu ... ma gandeam ca in caz ca cineva ninjeaza ... vreo 2-3 playeri sa faca poze.... si sa posteze toti intr'un topic... ca sa fie sansa de fake prints mica

In cazul asta e posibil ca 2-3 playeri sa fie distrusi psihic de faptul ca altul a luat itemul (indiferent daca o face "legal" sau nu) si sa il acuze de ninja, acesta suferind consecintele pe nedrept.

[Head GM]

Votes: 17
PostPosted: 09-09-2010, 21:58:10    Post subject: Reply with quote

Sovereign wrote:
E cam greu sa introduci o asemenea regula din moment ce "nedreptatile" provenite din cauza master lootului pot fi cateodata justificate, spre exemplu: persoana care a castigat la roll a scos 2k dps, iar cea cu al 2-lea cel mai mare roll a scos 7k. Aceeasi treaba ar cam fi si cu blacklistul... daca o persoana are prea multi inamici, poate ajunge usor in blacklist cu ajutorul unor print screenuri doar pe o portiune din chat.

asta e una din cauze , tot timpul se gaseste cate un ofticos sa posteze la cereri ban .. chiar si in guild . Cereri nefondate , postate aiurea , printuri care nu dovedesc nimic .... ar fi un cosmar pt GMs

[The Old God]

PostPosted: 09-09-2010, 22:32:52    Post subject: Reply with quote

bah frate .... e atat de greu sa se faca SS knd e sa se dea la roll ... si knd se da itemul? (respectiv lui i se da - )

eventual MARITI fereastra de la CHAT ... ca de aia se poate mari fereastra .... si faceti un SS CLAR sa vada tot noob'u ce s'a intamplat .... nu doar unele chaturi etc... astfel ... nu kred k ar mai fi fake

Quote:
In cazul asta e posibil ca 2-3 playeri sa fie distrusi psihic de faptul ca altul a luat itemul (indiferent daca o face "legal" sau nu) si sa il acuze de ninja, acesta suferind consecintele pe nedrept.

frate il acuzi pe acela DAR CU SCREENSHOT - ... cine te'ar baga in seama daca nu ai SS ?

uite kt de mare poti face chatu .... 2 SS si ai cuprins toata tarasenia

Back to top
BojaN

PostPosted: 09-09-2010, 22:43:36    Post subject: Reply with quote

Exista si un addons pentru roll, care iti deschide o fereastra si arata la ce s-a dat roll, cine a dat, cat a dat si pe ce loc a fost. Numai stiu exact numele !
Back to top
Zohlomg

[Șeful]

Votes: 96
PostPosted: 09-09-2010, 22:50:09    Post subject: Reply with quote

Sunt scripturi care le gasesc toti random bad-assi sa dea cat vor muschii lor roll

[Mai REAL ca NESSu]

PostPosted: 09-09-2010, 22:50:20    Post subject: Reply with quote

Exista si addon/hack pt falsificarea mesajelor din casuta de chat... ma rog, nu vreau sa intru in detalii ca poate o iau in freza rau de tot.
Addon pt roll tracking

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 18-09-2010 21:53:19

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> General Chat  
Go to page 1, 2, 3, 4  Next

Copyright info

daFreakz skin developed by Freakz.ro