RULES
TRANSLATOR
ARCADE
HOSTING CS
SERVER STATS
BAN LIST
MEMBERS
SEARCH
LOGIN
|
Hosted by:
admini....
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
war3.freakz.ro
Author
[Mentally Stable]
Status: Offline
,
Topics: 10
Posted: 30-08-2010, 21:57:46
Post subject:
Deci sa mor dak pot sa fac vreun topic fara sa luati foc... eu incerc sa numai injur sa ma calmez si voi mereu mereu va luati aiurea cu mine ce era nevoie sa aduceti voi aminte in topicu asta ca injur eu ce legatura are?!!!
Back to top
Tigreus
[# UlTrAs AU% #]
,
Topics: 18
Votes
: 2
Posted: 30-08-2010, 23:03:42
Post subject:
CH wrote:
Deci sa mor dak pot sa fac vreun topic fara sa luati foc... eu incerc sa numai injur sa ma calmez si voi mereu mereu va luati aiurea cu mine ce era nevoie sa aduceti voi aminte in topicu asta ca injur eu ce legatura are?!!!
Are , are legatura! eu , iti zic : daca te mai prind cu o injuratura de aia pe serv ( tocmai de aia am salvat) iti dau ban permanent! cred ca ai o varsta si am / avem pretentii de la tn.esti un player vechi si nu da bn cd u injuri alti playeri...sper sa nu se mai intample.joaca pt tn daca esti fragar.lasa-i pe altii , ca nu toti stiu sa joace asa bn cs...e normal sa iti mai pierzi cumpatul dar daca injuri mai rau iti faci.
Revenind la topicul tau , ai facut bn ca ai sesizat acest lucru! a fost greseala adminilor (una ffff mica ) pt k nu ti-au zis ca se uitau pe player-ul respectiv.Majoritatea adminilor cd fac un demo nu stau sa fie atenti la chat sau sa raspunda la alti playeri, sunt atenti la ala pe care se uita (pt k unii folosesc fb wall-ul ).
Spor la frage!
[FC OŽELUL GALAŽI]
Status:
Online!
,
Topics: 299
Votes
: 86
Posted: 31-08-2010, 07:30:23
Post subject:
Moama tigreus calmeaza-te papusa ca iei foc, asta stiu ca injura, dar si voi frecati menta pe server, mai ales int si inna, copii aia care traiesc in tara minunilor, ii doare fix in centru de ce se intampla pe server, de warquz ala nici nu stiu cine e, dar se pare ca frecati menta rau de tot voi. SI cum vi se atrage atentia printr-o reclamatie, va dati arsi.
Dire
[Freakz Warlord!]
,
Topics: 76
Votes
: 26
Posted: 31-08-2010, 09:45:16
Post subject:
liq wrote:
Moama tigreus calmeaza-te papusa ca iei foc, asta stiu ca injura, dar si voi frecati menta pe server, mai ales int si inna, copii aia care traiesc in tara minunilor, ii doare fix in centru de ce se intampla pe server, de warquz ala nici nu stiu cine e, dar se pare ca frecati menta rau de tot voi. SI cum vi se atrage atentia printr-o reclamatie, va dati arsi.
Vad ca de la o vreme incoace o cam arzi aiurea cu posturi la topicuri facute pe forum ...
Nu mai vorbi la plural , inteleg ca esti (adica ai fost) un admin bun ... si esti un player vechi pe
Freakz
.. dar laso naibii de treaba si nu mai trata pe toata lumea ... ca si cum tu ai fii tata CS-ului ...
Si cat despre CH-eitza asta , nu merita sa joace pe serveru asta , cu toata ca acuma are dreptate ... este un bagator de seama si in multe cazuri taran !!! Deci nu mai tot vb unii din voi aiureli ca stim majoritatea cine e rasfatatul asta !
,
Topics: 30
Votes
: 18
Posted: 31-08-2010, 17:45:03
Post subject: re
gata ma, calmati-va... CH e ultima oara cand iti zic sa termini cu insultele pe server. O singura data daca mai scapi o vorba si o sa propun colegilor mei sa iti taiem accesul pe server... sa vezi ce frumos e sa iei fuck si ban la fiecare conectare
Back to top
Tigreus
[# UlTrAs AU% #]
,
Topics: 18
Votes
: 2
Posted: 01-09-2010, 10:36:30
Post subject:
liq wrote:
Lol Liq iubita!
unii poate freaca menta, dar altii se implica
imi place noul val de admini pt k chiar isi fac treaba.u n-ai de unde sa stii ca nu te-am mai prins pe serv de nu stiu cat timp.ai fost un admin fb, nu stiu de ce nu mai ai
....bafta!
[baka neko]
,
Topics: 31
Votes
: 45
Posted: 01-09-2010, 11:10:35
Post subject:
Sile a dat deja un raspuns, fara offtopic,
war3.freakz.ro
Go to page