HLDS Patch, protocol 47 & 48, steam & nonsteam: Windows V1 / Windows V2 (+STEAM_ID) / Linux / dproto
TRADUCATOR     ARCADE     HOSTING CS      SERVER STATS      BAN LIST      MEMBRI      CĂUTARE      AUTENTIFICARE

salutare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Freakz.ro Index -> zm.freakz.ro -> Probleme de natura tehnica
Autor Mesaj
Sid

[Mentaly Stable]

Status: Offline

Reputatie: 5.1
MesajTrimis: 28-07-2010, 10:25:58    Titlul subiectului: salutare Răspunde cu citat (quote)

Mi-am rezervat numele pe forum si in joc dar de cate ori vreau s intru in timpu zilei imi apare : Kicked : Dropped due to slot rezervation.

Daca ma puteti lamuri v-as fii recunoscator
Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ciurii[:x]

[Liar ]

Avertizari: 1
Locație: Intre Zm si War4 :-<

Reputatie: 4.3
Voturi: 10
MesajTrimis: 28-07-2010, 10:29:09    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inseamna ca nu mai ai loc . Ca sa te poti conecta trebuie slot sau sa fie 30/32 .

[Mentaly Stable]

MesajTrimis: 28-07-2010, 10:30:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DAr mereu pe timp de zi imi apare acelasi lucru?DAca e doar asta nu e o problema eu ma gandeam sa nu fie de la mine,cu toate ca e numele rezervat de cate ori intru in cs si in joc nu imi cere sa mai dau cu setindo...
Sus
djbooze

[FreekOut FauK3]

Avertizari: 2
Locație: La Gratar!! :)

Reputatie: 56.9
Voturi: 4
MesajTrimis: 28-07-2010, 10:33:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci sti cum sta treaba cu numele rezervat nu? < setinfo _zm "parola" > dar ca sa intri pe sv trebuie sa fie sub 30 de oameni pe el cum a spus si gaga daca sunt mai multi ai nevoie de slot (loc rezervat pe server) dace e plin 32/32 terbuie sa astepti
Sus
Sid

[Mentaly Stable]

MesajTrimis: 28-07-2010, 10:49:55    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aham,am inteles multumesc mult!
Sus

Topic locked

Topicul este inchis, nu se mai pot posta mesaje in el.

Locked by deliqvent, 28-07-2010 11:30:21

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Freakz.ro Index -> zm.freakz.ro -> Probleme de natura tehnica  

Copyright info

daFreakz skin developed by Freakz.ro