RULES      TRANSLATOR     ARCADE     HOSTING CS      SERVER STATS      BAN LIST      MEMBERS      SEARCH      LOGIN

|  
 Hosted by:

Nu mai inteleg nimic !!!

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> zm.freakz.ro -> Reclamatii
Author Message
Vod@fon3

[Assasin]

Status: Offline

Votes: 45
PostPosted: 28-06-2010, 12:03:55    Post subject: Nu mai inteleg nimic !!! Reply with quote

Am lipsit o saptamana de pe server dupa care apar problemele: 1 la mana ....fara admin 2 la mana ca am facut feed 3 la mana ca de unde am atatea credite...cand aveam admin si eram zi de zi pe server toti erau multumiti de rezultatul obtinut in urma adminului ....iar Bandit multi admini de pe acest server pot sa iti confirme cat de mult stateam ziua cat si noaptea iar oamenii care pot sa iti dovedeasca sunt Haman , War Evolution Gaga Xenon si ceilalti de pe server care au jucat ore in sir de dimineata pana seara...de altfel poti verifica in logurile serverului - treaba asta am discutat si cu t3n3bre pe Messenger si sper ca a inteles ce am avut de zis....Bandit cand multi admini lipseau 1 saptamana 2 3 nu se mai intamplau nimic cu ei ...iar eu ca am lipsit o saptamana mi se ia adminul si nici macar nu sunt anuntat...da asta mai putin conteaza in momentul de fata...mai bine mi se spunea ca nu mai vreti sa am admin pe server si totul se intelegea ...da nu ca nu sunt activ pe server si ca nu imi fac treaba bine eu fiind majoritatea timpului pe server...momentan atata am avut de zis ....Bandit inca ceva mai am de zis dupa parerea mea nu asa se comporta cu oamenii care joaca de mult timp pe un server si tu stii foarte bine asta...ma repet pentru a 1000 -a oara cand am facut Cerere de Admin l-am facut cu un singur scop de a ajuta ceilalti admini si de a pastra serverul curat ...nu cu fite si cu chestii de genul asta...este treaba voatra cum tineti serverul este treaba voastra cum il ridicati este treaba voastra cum va ocupati de el.

Respect: Vod@fon3
Back to top
View user's profile Send private message
Waynee

[Tats All On My Arm]

Votes: 113
PostPosted: 28-06-2010, 12:11:26    Post subject: Reply with quote

E greseala ta si numai a ta.
Ca admin treci pe la "Consiliu" din cand in cand sa vezi ce si cum se mai petrece.
Dak ai trece din cand in cand pe acolo ai fi vazut un topic in care Bandit specifica k toti adminii sa posteze acolo nick`ul lor nr. de ore si gradul actual. Iar tuh cum n-ai postat ai ramas fara admin simplu ca buna ziua.
Ca admin trebuie sa intri si pe forum sa vezi ce si cum.
Acum nu plange repet este numai vina ta.

Years tragic:
94: Birth of Bieber
95: Eazy's Death
96: 2Pac's Death
97: Biggie's Death
Back to top
Vod@fon3

[Assasin]

Votes: 45
PostPosted: 28-06-2010, 12:33:35    Post subject: Reply with quote

Da sunt deacord cu voi ...dar am lipsit 1 saptamana din motive personale ..ca nu imi era greu sa postez ca toti ceilalti dar am fost plecat din localitate si nu am mai avut cand sa postez...un avertisment cred ca era mai bine nu scoaterea adminului direct asa zic eu ca era cel mai bine..dupa cum am zis este decizia lui
Back to top
GaGaVs Je !!

[GaGa 3>Freakz.]

Votes: 190
PostPosted: 28-06-2010, 12:46:54    Post subject: Reply with quote

Vodafone eu nam nimika cu tine, dar trebuia sa postezi la consilui , la absente , pentru ca pleci la ..... 1 sapt, si nu poti fii pe sv...
Go DJ ----
Back to top
deliqvent

[Creep]

Votes: 24
PostPosted: 28-06-2010, 14:09:25    Post subject: Reply with quote

Hai te rog inceteaza cu povestilea astea siropoase , exista un topic special pentru absente , puteai sa anunti acolo ca pleci sau ca nu vei mai intra pe sever si nu era nici o problema !

Si nu vei fi ultimul admini care este sanctionat , mai urmeaza pentru ca prezenta lor pe server lasa de dorit !

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by deliqvent, 28-06-2010 15:09:31

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> zm.freakz.ro -> Reclamatii  

Copyright info

daFreakz skin developed by Freakz.ro