RULES      TRANSLATOR     ARCADE     HOSTING CS      SERVER STATS      BAN LIST      MEMBERS      SEARCH      LOGIN

|  
 Hosted by:

Reclamatie - - - - - - - - >>Death

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> zm.freakz.ro -> Reclamatii
Author Message
G0dLiKe

[FreakZ* ~*G0d]

Status: Offline

Votes: 5
PostPosted: 16-06-2010, 17:13:27    Post subject: Reclamatie - - - - - - - - >>Death Reply with quote

Deci...joc linistit cs....si Death:ma G0d da bou esti ! ..Adica wa eu nu inteleg si nu ia nici gag si GaGaVsJe era online si nui da gag si eu ka ii zic la unu "bou" imi da gag Deci reclamatia e pentru Death nu Pentru GaGaVsJe ---- ka el e de treaba numai sa se tina de adminat sa dea gag si sa se tina de cuvant.. Multumesc:D
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Ciurii[:x]

[1 Warning.]

Votes: 18
PostPosted: 16-06-2010, 17:49:42    Post subject: Reply with quote

Poi nu cred ca are rost o reclamatie doar pentru ca te`am facut b*u.Probabil o sa fie luat in vizor si doar atat. - . Presupun ca merita un gag.Parerea mea.O sa vina un admin si o sa`ti spuna mai explicit .. Ca de ex gaga ca doar era pe server . Bafta -

[Mentally Stable]

Votes: 1
PostPosted: 16-06-2010, 18:46:02    Post subject: Re: Reclamatie - - - - - - - - >>Death Reply with quote

G0dLiKe wrote:
Deci...joc linistit cs....si Death:ma G0d da bou esti ! ..Adica wa eu nu inteleg si nu ia nici gag si GaGaVsJe era online si nui da gag si eu ka ii zic la unu "bou" imi da gag Deci reclamatia e pentru Death nu Pentru GaGaVsJe ---- ka el e de treaba numai sa se tina de adminat sa dea gag si sa se tina de cuvant.. Multumesc:D

mah g0d n-ai ce face? faci reclamatie pentru ca te-a facut bou? + ca n-ai nici 1 poza prin care se dovedeasca la admini! deci reclamatia i anapoda!
Back to top
View user's profile Send private message
Waynee

[Tats All On My Arm]

Votes: 113
PostPosted: 16-06-2010, 18:47:17    Post subject: Re: Reclamatie - - - - - - - - >>Death Reply with quote

G0dLiKe wrote:

Te-as ruga sa inveti sa faci o reclamatie ca la carte.
Pana atunci multumeste pentru nimic.

Years tragic:
94: Birth of Bieber
95: Eazy's Death
96: 2Pac's Death
97: Biggie's Death
Back to top
GaGaVs Je !!

[GaGa 3>Freakz.]

Votes: 190
PostPosted: 16-06-2010, 18:49:44    Post subject: Reply with quote

Auzi GODLIKE ,TU ai zis P.... mea si mai multe chesti ,Si eu nu dau gag pentru bou, daca esti bou eu nam ce sati fac,te fac si eu bou daca vrei,asa ca tiam zis faci reclamatie degeaba.
Go DJ ----
Back to top
deliqvent

[Creep]

Votes: 24
PostPosted: 16-06-2010, 19:07:41    Post subject: Reply with quote

GaGa hai sa terminam cu astea el are 14 , tu ai 20 care e mai bou acum ?

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by deliqvent, 16-06-2010 20:07:50

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> zm.freakz.ro -> Reclamatii  

Copyright info

daFreakz skin developed by Freakz.ro