RULES      TRANSLATOR     ARCADE     HOSTING CS      SERVER STATS      BAN LIST      MEMBERS      SEARCH      LOGIN

|  
 Hosted by:

swds.dll valve_id_pending

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> Technical Problems -> HLDS
Author Message
Cybernetyc

[Mentally Stable]

Status: Offline

Votes: 1
PostPosted: 12-04-2008, 18:03:20    Post subject: swds.dll valve_id_pending Reply with quote

Buna.. asi avea nevoie de un swds.dll in de internet in care sa imi arate valve_id_pending si steam_id_lan sa etc ...

va pun niste prnt screenuri de la serverul la care am vazut

cand se contecteza imi arata asa

in joc... uitativa la id .. cand se conteaza

si cati is pe server .. si ce lag au.. e clar ca e server de boti ...

eu am unul asemanator .. care sa imi arate vac .. si sa il puna la internet , dar este ceva cum e ala care sami arate valve si steam .

http://files.filefront.com/swdsdll/;9995602;/fileinfo.html

va rog ajutor -

nu am nevoie de ala nou .. de 1.81 mb sau cum .. am nevoie de aa de 1.98 sau .. peste 2 mb ..
Shocker

[Șef de raion]

Votes: 332
PostPosted: 12-04-2008, 21:10:41    Post subject: Reply with quote

2MB - http://download.freakz.ro/swds.dll (fisierul a fost sters)

Shocker's ShockingSoft | Comics of the day
Back to top
View user's profile Send private message
masteralexx

[Mentally Stable]

Votes: 1
PostPosted: 08-09-2008, 20:56:44    Post subject: Reply with quote

sal ...mai fratilor am si eu un serv de zomby si mai am si eu o problema ,nu se intampla mereu dar azi mi-a dat intr-o ora vreo 10 erori ,uitati ce zice si la eroara ( new mesage started when msg '35' has not been sent yet ) ,si imi cere sa ii dau ok si mi se stinge serverul.am inst si anticsdos,dar tot asa imi face.belea mare cu serv asta ,akum vreo 2 zile i-am schimb eu amx_who si nu imi mai vedea accesele,nici pe al meu,am luat un sma si l-am modificat ku mare atentie si am facut amxmodx ,dar beleaua e la erorile astea,va mai postez o ceva
(SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined),mai am 1-2 erori dar eu vreau sa ma ajutati ku astea dak va lasa inimioara,sunt varza ,nu mai pot de nervi - deci cand imi da eroarea asta( new mesage started when msg '35' has not been sent yet ) imi zice intr-o casuta Fatal Error " Va multumesc anticipat si va rog sa nu imi ocoliti msjul,vreau doar un raspuns il bag in operatie sau imi fac altul - "
Back to top
Shocker

[Șef de raion]

Votes: 332
PostPosted: 10-09-2008, 09:34:09    Post subject: Reply with quote

Incearca sa refaci iar totul, poate e problema de la unele pluginuri ceva, nu prea ai cum sa stii exact de la ce plugin vine decat daca le scoti pe rand si vezi

Shocker's ShockingSoft | Comics of the day
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> Technical Problems -> HLDS  

Copyright info

daFreakz skin developed by Freakz.ro