RULES      TRANSLATOR     ARCADE     HOSTING CS      SERVER STATS      BAN LIST      MEMBERS      SEARCH      LOGIN

|  
 Hosted by:

Problema server GunGame

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> Technical Problems -> HLDS
Author Message
Cybernetyc

[Mentally Stable]

Status: Offline

Votes: 1
PostPosted: 15-03-2009, 11:37:20    Post subject: Problema server GunGame Reply with quote

Ciao ! sper ca din 100 de topicuri facute aici , macar la asta sa-mi raspundeti .

Am un server de Non-Steam pe Modul GunGame , si serverl imi cade zilnic.. adica din ora in ora.. nu stiu ce sa mai fac ... problema nu e swds.dll , adica am citit pe un forum strain ca GunGame-ul si respawnul sunt facut pe server de STEAM si asta este cauza pentru care cade , pt ca am nonsteam ! daca daca e asa , de ce mai sunt tone de tutoriale pt GunGame si Respawn ? pt Non-Steam , merge si pe nonsteam si gresesc eu ceva ? am pus si amxmodx 1.74 si o versiune mai veche de GunGame dar tot asa face .. va rog ajutati-ma .. macar la asta raspundetimi , daca la celelalte nu ati stiut sa-mi raspundeti
Shocker

[Șef de raion]

Votes: 333
PostPosted: 15-03-2009, 12:41:12    Post subject: Reply with quote

Ai incercat varianta mai usoara, sa scoti din pluginuri sa vezi daca e din cauza vreunui plugin ?

Shocker's ShockingSoft | Comics of the day
Back to top
View user's profile Send private message
Cybernetyc

[Mentally Stable]

PostPosted: 22-03-2009, 14:48:29    Post subject: Reply with quote

am incercat , dar nimic ... tot asa face.. imi cade din ora in ora.. e din cauza engineului build 2800+ ...
SeaGer

[Pietre In Alb]

Votes: 106
PostPosted: 22-03-2009, 16:35:45    Post subject: Reply with quote

ia-ți ultimele release-uri de pe site-uri. eu făcusem server de gungame și mergea excelent. îl am și acum configurat pe un hdd. de căzut serverul tot o să cadă la vreo 60 de ore. ca să eviti asta ia-ti un server restarter(e un fișier .bat și 2 .OCX), și dezactivează-ți erorile de windows de tot. in felul acesta când îți pică serverul se restartează singur fără a mai trebui să îi dai tu.

SiN servers:
sin.freakz.ro [gungame] ON
sin2.freakz.ro [team play] ON
sin3.freakz.ro [biohazzard] ON
dm.freakz.ro [deathmatch] ON
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Cybernetyc

[Mentally Stable]

PostPosted: 23-03-2009, 00:04:19    Post subject: Reply with quote

SeaGer wrote:
ia-ți ultimele release-uri de pe site-uri. eu făcusem server de gungame și mergea excelent. îl am și acum configurat pe un hdd. de căzut serverul tot o să cadă la vreo 60 de ore. ca să eviti asta ia-ti un server restarter(e un fișier .bat și 2 .OCX), și dezactivează-ți erorile de windows de tot. in felul acesta când îți pică serverul se restartează singur fără a mai trebui să îi dai tu.

te implor , imi dai engineurile .. si restarterul ? - te rog f frumos - mai ales engineurile -

cand dezactivez errorile , dau stop la windows error report sau cum ? din services ?
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> Technical Problems -> HLDS  

Copyright info

daFreakz skin developed by Freakz.ro