Propun sa dam ban pe cont, ban 30-300-500 minute pe cont chiar si permanent, nu pe ip, iar cei care vor sa joace calumea, adica cei care au level 3-9 nu o sa mai graseasca asa mult, vor tace din gura instant.
si inca una
Daca intra propunerea si merge catre promulgare, as propune ca cei care iau ban permanent pe server, dar pe cont, nu pe ip, sa le dam un second chance contra cost, un 3-4-5 euro. Daca doresti sa iti schimbi nick-ul tot contra cost ( adik transer de credite ) am eu mai multe idei.
Astept sa vad ce comenteaza ceilalti admini si playeri. va rog mult fiti scurt si la obiect.
am uitat

pentru ban, daca ar fi adoptata asta, ar trebuii facut un standard.
STANDARDE :
Nivel 1 : injurii asupra playerilor , sparge lasere, chestii minore cat de cat ii dam ban 10-60 minute
Nivel 2 : injurii asupra adminilor , chestii medii ii dam ban 61-300 minute
Nivel 3 : injurii owneri, spam, reclama, chestii majore ii dam ban permanent Cont + IP
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AFTER EDIT !
EHH VOI ACUM !!!! o luati dea buna, singuru care a fost cat de cat mai apreciativ a fost deliqvent, acum na, fiecare idee are nevoie de putina atentie. banul pe cont se poate face, fati alt cont la level 3 cu care sa joci 300 de minute si tot asa, scoatem second chance... si gata. dar banul pe cont trebuie facut. Cat despre contra cost
1) Second chance inseamna a doua sansa, adica daca ai level 3 si ai injurat ownerii sau ai facut reclama sau ai facut alte chestii majore care au disturbat linistea serverului, si ai luat ban, dai 1.5 euro - 2 euro ca sa iei second chance, si dupa aia iar faci aceleasi chestii, iei ban permanent fara second chance, si asta e.
2) Prin plata am putea face ceva bun.
3) Cruditatea este treaba noastra, nu pentru asta am fost admisi pentru admini ?
4) Si cat despre standarde ar merge numai daca am face ban pe cont . . .
Idea este ca noi trebuie sa tragem niste bani, nu inseamna 3-4-5 euro de persoana, eu am zis 3-4-5 euro, ca pentru mine nu conteaza, eu miam cumparat creditele si toata lumea stie.
Cat despre cele 2 grupari despre care vb ceacea nu cred ca sar creea, eu am dat 25 de euro pentru creditele mele dar nu stiu cati au mai dat atat. In plus SECOND CHANCE inseamna doua a doua sansa nu si a treia nici a patra. Daca dupa ce ia ban si a doua oara, sa isi faca alt cont adica inca 25 de euro. pentru server. Si atat, imi pare rau ca nu prindeti ideea.