RULES      TRANSLATOR     ARCADE     HOSTING CS      SERVER STATS      BAN LIST      MEMBERS      SEARCH      LOGIN

|  
 Hosted by:

Abuz De Admin
Go to page 1, 2  Next

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> zm.freakz.ro -> Reclamatii
Author Message
WithTime

[Mentally Stable]

Status: Offline

Votes: 4
PostPosted: 22-05-2010, 18:18:27    Post subject: Abuz De Admin Reply with quote

Azi jucam pe sv de zm si i`am dat lu` GaGa Reputatie 5.0 si i`am zis "te rog frumos dami`o inapoi ca m`am chiniuit s`o fac" si dupaia incepea sa`mi dea fuckoff+ ban dar noroc ca avem Ip Dynamik...mi` dat GaG ca tot insistam - (asa sunt eu,pana nu termin nu ma las)si dupa un anumit timp mi`a dat kick si eu aveam GaG si dupaia mi`a dat ban permanent ca am dat retry dupa GaG.
Intrase si Salut !,yo in continuare ma certam cu GaGa, dupaia Salut imi da fuckoff sa ma invart si slay kick,kick nu ma scoatea din kick.
Si i`am zis lu` GaGa "dc ne stricam prietenia din cauza unui joc,nu`mi mai da reputatia daca tre sa ne certam asa".El tot imi dadea ban+fuckoff dupaia nu`mi mergea cons nic:| si asa am ajung la concluzia ca GaGa "FACE ABUZA DE ADMIN" pe Salut ! il iert ,dar pe GaGa nici gand:|

< !! MulTumesc,WithTime !! >
Back to top
View user's profile Send private message
*w@R*

[a crazy man]

Votes: 61
PostPosted: 22-05-2010, 18:36:37    Post subject: Reply with quote

asta nu inseamna abuz de admin, - ,dar sa vedem parerea lui gaga,daca l-ai jignit,e problema lui,asa ca suferi,
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
WithTime

[Mentally Stable]

PostPosted: 22-05-2010, 18:49:51    Post subject: Reply with quote

*w@R* wrote:
asta nu inseamna abuz de admin, - ,dar sa vedem parerea lui gaga,daca l-ai jignit,e problema lui,asa ca suferi,

mai War, imi da fuckoff+ban si tot e vn mea pt ca i`am zis ca asculta manele (intreba`l nene pe na3 sa vezi) ?? si sa`mi dea reputatia inapoi.Fiti mah oameni cinsititi si Salut te bagi unde nu`ti fierbe oala era cearta mea cu Gaga nu trb sa ma ti numai in kick. aman2 mai tinut in kick:| ce drq..scz pt limbaj dar nu ma pot abtine.
Back to top
Boooo

[Mentally Stable]

Votes: 3
PostPosted: 22-05-2010, 19:17:03    Post subject: Reply with quote

in primul rand intereseazate cine tia dat fuck off...eu nici macar nu am acces la comenzile alea...

ti-am dat un slay si un kick pt ca tot dadeai retry pe motiv... ca hai ca dau retry ca nu au adminii cum sa imi dea ban...deci mai taie din impresiile astea pe care le faci...ca daca se verifica logourile o cam incurci..

ps joc cu Salut! -
Back to top
WithTime

[Mentally Stable]

PostPosted: 22-05-2010, 19:36:40    Post subject: Reply with quote

Salut eu te`am iertat....dar am o intrebare.Dc te bagi unde nu ti`e locu:|.
Back to top
WithTime

[Mentally Stable]

PostPosted: 22-05-2010, 19:39:06    Post subject: Reply with quote

Boooo wrote:
in primul rand intereseazate cine tia dat fuck off...eu nici macar nu am acces la comenzile alea...

ti-am dat un slay si un kick pt ca tot dadeai retry pe motiv... ca hai ca dau retry ca nu au adminii cum sa imi dea ban...deci mai taie din impresiile astea pe care le faci...ca daca se verifica logourile o cam incurci..

ps joc cu Salut! -

Atunci Daca Tu Nu Atunci cn !? GaGa?? ma tinea in kick?? lasa ca`l fac yo fara admin pe gaga odata si odata ca se da prea mare !!
Back to top
AdItZzA''

[Old No. 7]

Votes: 104
PostPosted: 22-05-2010, 19:41:09    Post subject: Reply with quote

eu vad ca i`ai dat reputatie lui gaga cu - (minus)

Primul pas toata lumea il face, dar dupa un anumit timp iti dai seama ca viata nu e asa cum crezi sau iti doresti.
Sa nu uitati de unde provin , zm.freakz.ro ... to be continued..
Back to top
Xenon

[Mentally Stable]

Votes: 2
PostPosted: 22-05-2010, 19:51:56    Post subject: Reply with quote

Si eu jucam pe server cand tu te-ai certat cu Gaga, te-am intrebat el te-a obligat sa ii dai reputatia ? de ce i-ai dato ? dupa aceea ai inceput sa il inervezi pana el ti-a dat gag tu ai continuat sa il inervezi prin chatul adminilor, atunci eu ti-am dat kick tu ai contiunat cu cearta daca nu ma insel ai facut "misto de el" spunandui "Hai in mercedes, hai in avion" si atunci ai dat retry in timp ce aveai gag, ti-a dat ban tu ai reintrat ti-a dat fuckoff si tot asa, cred ca mai departe sti ce sa intamplat.....

[Mentally Stable]

Votes: 20
PostPosted: 22-05-2010, 19:59:52    Post subject: Reply with quote

Prietene...dc ai mai cerut reputatia inapoi?...era normal sa nu o mai primesti,asa ca e vina ta! -
Waynee

[Tats All On My Arm]

Votes: 113
PostPosted: 22-05-2010, 20:04:03    Post subject: Reply with quote

Tuh ai mai facut si cerere admin.
Cu asemenea comportament si impresii de 2 lei e normal sa-ti iei fara numar gag , kick , fuckoff , ban.
Calmeaza-te si vezi k te cam dai de gol.
Te stiam la locul tau , dar vad k nu e asa.

Years tragic:
94: Birth of Bieber
95: Eazy's Death
96: 2Pac's Death
97: Biggie's Death
Back to top
GaGaVs Je !!

[GaGa 3>Freakz.]

Votes: 190
PostPosted: 22-05-2010, 20:43:54    Post subject: Reply with quote

aaa abuz de admin zici ? deea iti bateai u joc de mine si ziceai ca degeaba iti dau ban ca nam ce sati fac.Team pus eu cumva sami dai mie reputatie nu tiam zis nimika u ai intrat pe sv miai zis sati dau reputatie eu tiam zis nevoie mai facut. Scuze ca le enemar:( "prost..tampit...etc mai multe chesti si xenon te tineai in kick ca sa te inveti minte ai intrat iara pe sv si ai zis ca ce rezolvi u cu kicku mai injurat pe mine fara rost iara si ai continuat.Mai mult tio fost ciuda ca nu team bagat in seama.
Si punctX(
Ps ma faceai u pe mine pe sv (Uite gaga cum joaca zici ca este un manelist.) Dupaia ziceai hai in mercedes ...etc Mai ziceai hai Salam. Hai Pustiu cocalari dinaia de ai tai:P
Baiatu si eu nu ma dau mare cu admin unde mai vzt u ca ma dau mare zi ms ca intru pe sv si te ajut la un gag la o schimbare de harta una alta.Veneai pe mess si imi ziceai gaga hai te rog frumos schimba si u harta ...etc gaga hai ca ma injura ala si asa si asa.
P.S. Si nu a fost asa copile miai zis de...... si eu tiam zis ca nuti dau nimika si sa fii sanatos si ai inceput sati bati joc de mine ca pe strada acolo la tara la tine.Si u ai inceput sa ma faci u pe mine ca eu joc cs cu manele si mai multe chesti.Sa schimbat harta si ai inceput iara uite ca a intrat Salam bagane o manea.Si pacat nu sti sa minti Xenon te tinea in kick ca sa te inveti minte -
Go DJ ----
Back to top
WithTime

[Mentally Stable]

PostPosted: 22-05-2010, 21:01:52    Post subject: Reply with quote

bai copile.......cand ti`am zis yo cocalar?,pustiu,prost,tampit?? tu macar realizezi la ani tai cu vb ca un analfabet asa ca numai comenta ca vb degeaba ti`am zis doar aia hai in mercedes si ca asculti manele dar asta nu este o jignire cn imi dadea ban pt nic?? si fuckkoff? zi. yo imi dadeam mie?? du-te frate la scl si invata carte nu mai stau p'aici ca n`ai ce cauta .Asta nu`i meserie pt tn.esti mai mare ca mn si mai prost in loc sa vb cu frumosu dadeai fuckoff sa ma invart si slay,kick.
Back to top
WithTime

[Mentally Stable]

PostPosted: 22-05-2010, 21:07:39    Post subject: Reply with quote

Hamann wrote:
Prietene...dc ai mai cerut reputatia inapoi?...era normal sa nu o mai primesti,asa ca e vina ta! -

Prietene ma ... in ea de reputatie ce drq am ajuns sa ne injuram din cauza unui joc.Suntem in Romania nu ma mir,dar totusi frate ,are si el o limita.In + nu i`am zis ba da`mi reputati ca te ...in ... i`am zis cu frumosu" mah imi da`i reputatia te rog frumos ca m`am chinuit la ea ti`am dat`o din greaseala".
Hamann nu te credeam asa ca GaGa ,dar vad ca esti MAI RAU.Si cu asta am incheiat
Back to top
GaGaVs Je !!

[GaGa 3>Freakz.]

Votes: 190
PostPosted: 22-05-2010, 21:13:08    Post subject: Reply with quote

withtime deci hai lasama cu chestile astea cu reputatia ta tu tot.Da eu tiam dat fuckoff in primu rand recunoastea teai rugat de mine sati dau fuckoff.RECUNOASTE AICIA SA VADA TOTI !!!!!!
dupaia xenon sa enevat pe tine ca iti bateai joc de mine eu cu bun simt team lasat in pace iar xenon sia laut foc teai tinut un pika in kick sa te inveti minte u batman mai rau faceai.SI ASTA MERITI !!!

Si cu Hamann sunt prieten bun daor ce draci stau lanaga el aproape.
PUNCT:X
Go DJ ----
Back to top
djbooze

[FreekOut FauK3]

Votes: 12
PostPosted: 22-05-2010, 21:27:29    Post subject: Reply with quote

@WithTime vad ca tu ai inceput toata treaba...si nu numai...am vazut pe sv cum te mai rogi de jucatori/admini sa iti dea nas...iar tu te urci in capu lor si tot nu iti ajunge... mai bn nu ziceai nimic si iti vedeai de treaba ca tot tu esti devina... yo cred ca a procedat corect gaga....bft
Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by deliqvent, 22-05-2010 23:33:08

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> zm.freakz.ro -> Reclamatii  
Go to page 1, 2  Next

Copyright info

daFreakz skin developed by Freakz.ro